Один рік розробки гри мрії про козаків на Unreal Engine

Вітаю, україномовна громадо розробників! Мене звати Денис. Майже цілий рік я працюю над грою про козаків в Unreal Engine. Хочу поділитися з вами прогресом у короткому відео. Підтримайте мене, дякую!

Мій дискорд сервер проєкту: discord.gg/KwshUMb8n7

Діліться своїми враженнями та думками стосовно гри у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

PTAL store.steampowered.com/app/2397300/Half_Sword , є безкоштовна демка що просто одна арена, майже як те що на відео, але геймплей відчуття! вже в такому вигляді зібрала фанбазу.

Може якийсь шейдер чи щось подібне варто накласти. Бо все глянцеве чи що 🤔

І мої (тільки мої) бажання, це в любій грі бачити красивий інтерфейс/меню й інше. Для мене можливо функціональність й привабливість юай й налаштувань важливіше самої гри.
Але це вже справа смаку а не результату. Та ж кс навіть в кс2 інтерфейс має скудний.

В цілому, здається буде не погано. Продовжуйте й удачі вам!!!

Чудовий прогрес за такий короткий час, але виникло цікаве питання:
А який фокус проекту? (Охопити все буде досить складно)
МіБ Армаган робив 6 років (першу частину), 5 років другу частину, 3 роки вони роблять бої на дракарах (їх новий аддон).
Вогнем і Мечем ми робили командою 3 роки на МіБ

Дякую. Зараз фокус зробити максимально простий прототип з TDM модом як в CS, щоб продемонструвати наявні механіки бою. Прототип плануємо розмістити на itch.io безкоштовно, щоб зібрати фідбек від гравців. Самий основний фокус (максимальний) це створити гру онлайн-пісочницю з сюрвайвал елементами, щось схоже як Rust або Valheim. Дякую також, вам за дитинство (багато награвся в Вогнем і Мечем) :)

Фокус на бойовці — це гарний вибір.
Невелика порада можливо варто подумати про заряджання мушкету в декілька фаз — тоді (як в житті доречі) при отримані урону або необхідності змінити місце можна буде продовжити заряджання. Шо додасть динаміки йому.

Декілька фаз — звучить цікаво!

Підписатись на коментарі