Донька Маска заявила, що він «до біса жахливий» гравець і просив 12-річних дітей допомогти в матчах з Overwatch
Ілона Маска не варто вважати геймером. Про це заявила його донька Вівіан Вілсон, яка розповіла про ігровий досвід мільярдера. За словами дівчини, засновник Tesla просив своїх
Вілсон поспілкувалася зі стримером Хасаном Пайкером, він же HasanAbi. Вона розповіла як у 2016 році Маск грав у Overwatch, хоча й не мав хисту. Мільярдер змагався в рейтинговому режимі, однак знаходився у бронзовому дивізіоні. Це найнижчий ранг, куди потрапляють
Основним персонажем Маска був Торбйорн, який тоді не входив до числа метагероїв. Мільярдер завжди просив своїх
«Я можу розповісти про те, що вважаю до біса смішним. Він постійно намагався змусити нас грати з ним у рейтингові ігри, і я на 90% впевнена, що це було лише тому, що ми могли перемагати для нього», — розповіла Вівіан.
На той момент донька Маска була в сріблі, а в рейтингових матчах обирала Хандзо. Вона заявила, що батько грав «до біса жахливо, просто неймовірно жахливо». Саме тому Вівіан не вірить, ніби засновник Tesla та SpaceX міг стати професіоналом у Path of Exile 2.
«Я не вірю в ці заявив, що «я професіонал у Path of Exile. Ні, це не так. Від цього дуже ніяково. Навіщо взагалі прикидатися — не бути геймером нормально», — підсумувала Вівіан.
Нагадаємо, раніше Маск зізнався, що йому прокачували акаунт у Path of Exile 2. Це трапилося після звинувачень від гравців та блогерів у брехні. А нещодавно ми писали, як Ubisoft підколола мільярдера через прокачування облікового запису.
Окремо відзначимо, що раніше Хасан Пайкер відзначався антиукраїнськими заявами, повʼязаними з російським вторгненням.
55 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів