Президент Naughty Dog заявив, що після The Last of Us Part II більше не хвилюється щодо того, що «пишуть в інтернеті»

Президент Naughty Dog Ніл Дракманн більше не турбується через негатив, який люди можуть писати про нього в інтернеті. Після виходу The Last of Us Part II керівник звик не надавати цьому великого значення. Проте він «ненавидить», коли подібні заяви адресують комусь з команди — розробникам чи акторам. Тому що образи та погрози завжди впливають на реальних людей.

Дракманн дав інтервʼю виданню The New York Times в дуеті зі сценаристом та режисером Крейгом Мейзіном. Розмова була присвячена другому сезону шоу «Останні з нас». Журналіст запитав, чи не турбує керівників проєкту реакція фанатів гри на майбутні зміни в серіалі порівняно з першоджерелом.

«Мій страх, — і це просто переростає у загальну розмову про фендом, — що наш акторський склад або будь-хто з нашої команди зазнає нападів або образ, коли ми вносимо певні зміни. Після The Last of Us Part II мене більше не зачіпає нічого з того, що говорять в мережі. Але я ненавиджу, коли це зачіпає когось іншого», — відповів Дракманн.

Журналіст запитав, чи стосуються слова директора Naughty Dog переслідувань та погроз в інтернеті. Керівник у відповідь дав зрозуміти, що реакція фанатів виникає через ставлення до персонажів, однак їхні дії спрямовані на реальних людей.

«Як фанат ігрової серії, я виявив, що у мене була свого роду зворотна реакція типу „зловісної долини“ на Еллі в серіалі. Я тоді подумав: „Але це не Еллі“. Це дало мені зрозуміти, наскільки глибоко я пов’язаний з ігровою версією Еллі, яку озвучує Ешлі Джонсон. Однак вона є цифровим персонажем, на відміну від живої актриси, яку ви усвідомлюєте як особистість і можете бачити в інших творах. Ви не бачите Еллі ніде, тому вона належить цій історії», — продовжив Дракманн.

Нагадаємо, після релізу The Last of Us Part II Naughty Dog стикнулася з активною критикою від частини гравців. Деякі з них переслідували розробників в мережі й надсилали погрози. Головними цілями подібних атак були Ніл Дракманн та виконавиця ролі Еббі Лора Бейлі.

Нещодавно ми також писали, що президент Naughty Dog не певен, чи вийде колись у майбутньому The Last of Us Part III. Однак, за словами інсайдерів, проєкт вже знаходиться в розробці.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ага але чомусь друга частина продалась в два рази менше, цікаво скільки вони продадуть ігр з лисою жінкою

маніпулятор детектед, бо стартові продажі ласт оф 2 побили усі рекордки на своїй платформе, перевершив першу частину майже в два рази, а загальні продажи обох ігор по перше мають розрив в часі у 7 років, а по друге, не ведутся у реальному часі щоб це коректно порівняти

Маніпулятор детектив. На старті багато людей могли не знати про це фантастичне нововведення, а думати, що буде як в першій частині, тільки краще, звідти й вищі продажі. Далі вже всім все стало ясно і продажі впали

Яке нововведення? Друга частина в усьому краще першої

Підписатись на коментарі