«Істерично весела гра». У Steam вийшов новий хіт Schedule I, який за онлайном обійшов S.T.A.L.K.E.R. 2 та AC Shadows

Schedule I — один з перших неочікуваних хітів 2025 року, які стали дуже популярними в Steam. Гра вже має рейтинг 98% на основі 13 167 відгуків користувачів в сервісі Valve. А за онлайном вона обійшла Assassin’s Creed Shadows, S.T.A.L.K.E.R. 2, Sid Meier’s Civilization VII та інші гучні новинки цього року.

Schedule I вийшла 25 березня в дочасному доступі Steam. Проєкт став дуже популярним в сервісі й тепер рекламується на головній сторінці. За ігроладом це суміш пісочниці та симулятора наркоторговця.

Користувачам необхідно вирощувати заборонені речовини й налагоджувати збут у відкритому світі. Висока інтерактивність оточення стала однією з особливостей гри. У багатьох відгуках до Schedule I сказано, що вона чудово розважає.

«Я не можу висловити, наскільки істерично весела ця гра. Суміш «Пуститися берега» та «Ріка і Морті», — написав користувач під псевдонімом theonefrancis.

Згідно із сервісом SteamDB, максимальний онлайн у Schedule I склав 190 198 людей. Він продовжує зростати з моменту релізу, тому на вихідних очікується новий рекорд. До прикладу, у S.T.A.L.K.E.R. 2 на піку розважалися 121 335 осіб, а у Civilization VII — 84 558.

А ви вже встигли ознайомитися з Schedule I? Якщо так, то пишіть в коментарях, у чому секрет успіху проєкту.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Подивився геймплейний трейлер — якесь лайно.

А хоча б один скрін з гри було слабо добавити? Ми самі повинні це лайно шукати?

Якщо для вас це лайно, і якщо не можете перейти за прямим посиланням, вам навряд чи можна якось допомогти.

Це очевидно помилка, в мене також перша думка була після прочитаного де скріншоти.
Ви б краще прислухались до критики, замість витрачання енергії на саркастичні коментарі.

Додам трейлер раз така справа. А щодо критики, її треба ще вміти подавати. Я на агресію реагуватиму завжди відповідно, на конструктив — теж відповідно. Ви написали конструктивно, я додаю трейлер, дякую.

Підписатись на коментарі