Bloodborne — десять років! А які у вас враження від одного з найкращих соулсів?

Привіт, спільното! Сьогодні виконується десять років одному з найкращих ексклюзивів PlayStation — Bloodborne. Культовий рольовий бойовик від FromSoftware побачив світ 24 березня 2015 року і вже декаду фанати чекають на продовження, або хоча б ремастер.

А які у вас стосунки з цією грою? Досліджували моторошний світ Ярнаму чи це тільки в ваших планах? Чекаєте на ремастер чи зовсім байдужі щодо проєкту? Діліться думками в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

На пк грабельне, на консолях ні.

Не зміг грати, бо від фреймпейсингу очі болять.

Я фанат та майстер souls-like, пройшов майже кожну гру(деякі по декілька разів з NG+), але хочу зараз сказати неприємну річ про ББ. Я не знаю, хто там в цьому винен, але на даний момент ця гра замкнути в клітку під назвою PS4, без патчей, в 30 FPS. Це одна із найкращих спроб Фромів створити ідеальний Souls-like з дивовижним готичним сетінгом, але чи то Фроми, чи то Sony не дають грі вийти на інші платформи, чи хоча б отримати патч на нормальний фреймрейт. Наче там всередині студії є якісь чутки, але поки що без конректики.

Ми в GameDev DOU вважаємо, що вони просто загубили сорци.

І це при тому, що деякі ігри Sony отримали вже по два ремастери. І при тому, що після шикарного ремейку Demon’s Souls Блюпоінтам дали онлайн-фігню, яку потім скасували, замість ремейку BB. Тож не думаю, що проблема в тому, що «не дають вийти». Таке враження, що вони не можуть з якихось причин випустити. І загублені сорси — це як одна з гіпотез

Нажаль ремейк демонів не зробив їх гарною грою, вони як були кривим лайном так і залишились. А ремейк ББ вже не потрібен, є емуль на ПК з моюдами і 60 кадрами. Модоробм все зробили швидше за Соні, тому граємо і насолоджуємось)

вони як були кривим лайном так і залишились

Шо за діч?

хто по чесному проходив Міколаша?)

Я по чесному проходив. А потом не по чесному.
Загалом, багато як його проходив! Але бос прям запам’ятовується))

По чесному. А як це не по чесному?

Ну там є хитрість, щоб потрапити в кімнату раніше нього. Він тоді зупиняється перед її входом і його можна закидати всяким різним до смерті.

Але навіщо? Це ж довго його так закидувати чимось, ніж перемогти чесним способом. З ним же не складний файт

Це ж довго

треба нафармити 7 чи 10 отруйних ножів, і він відлітає від отруєння. Звичайними швирялками так — буде довго і не факт, що вистачить

Тобто простіше все ж не фармити і вбити його по-чесному)

Ну кожному своє, він іноді вже вкурвлює своїми побігеньками та шупальцями. Простіше вже збігати кілька разів почистити локу біля ліхтаря в лісі, назбирати «душ», потім в хабі у мінічубзиків купити 10 ножів. На той момент прогресії ножі вже 100% будуть в магазині.

Ще бачив варіант, де його можна в першій фазі скілом рику (той що вибухову хвилю створює навколо гравця) його викинути з балкона, якщо заманити в певний кут, і він тоді одразу відʼїде. Але в мене так не вийшло ні разу

Та його щупальця не так бісять, як магія к другій фазі. Але згоден, що найбільше вкурвлюють побігеньки

Сподобалось, що для майстрів, яким рівень складності замалий, зробили FRC.

І Людвіга-коня)

Навіть в подкасті її згадував)
gamedev.dou.ua/...​u-podcast-favorite-games

Награв понад 170 годин. Взяв платину. Одна з найкращих ігор. Треба якось перепройти, навіть якщо не випустять ремастер

Є вже на ПК зі стабільними 60 кадрами в гарній якості. Так шо вже можна перепройти.

Підписатись на коментарі