Збирається отримати четвертий фінал. Творець Steam Гейб Ньюелл тричі пройшов S.T.A.L.K.E.R. 2

Гейб Ньюелл, засновник Valve та творець Steam, не пише публічно про ігри, які привернули його увагу. Однак нещодавно зʼясувалося, що його можна записати до фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Він тричі пройшов гру і зараз намагається отримати четвертий фінал.

Це стало відомо завдяки користувачеві форуму Reddit під псевдонімом Walrus6444. Він написав Ньюеллу і поцікавився, які проєкти той зараз грає. Керівник Valve відомий тим, що відповідає на повідомлення від своїх фанатів. Цього разу він теж не став ігнорувати лист.

«Останнім часом я багато грав у S.T.A.L.K.E.R. 2. Завтра я повинен дійти до четвертого фіналу, і тоді я подумаю, у що мені варто грати далі», — написав Ньюелл.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що GSC Game World працює над масштабним патчем 1.3. В ньому розробники додадуть білок, щоб збагатити фауну. А паралельно команда створює сюжетні доповнення, в яких покаже Зону під іншим кутом.

В коментарях пишіть варіанти, яка з фракцій S.T.A.L.K.E.R. 2 стала улюбленою для Ньюелл.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

І не дивно, таких ігор не так багато виходить, проєкт сам цікавий, реалізація така собі, але ідея і стилістика в самий раз.

я коли вперше побачив трейлер сталкера то в мене відразу гра засоціювалась в другим халф-лайфом, на редіті під обговоренням теж є такі люди

Тобто на наступний Сталкер вже не чекати?

Однак нещодавно зʼясувалося, що його можна записати до фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Він тричі пройшов гру і зараз намагається отримати четвертий фінал

Ааааа, шо за совецкий маркетинг, такі рекламні компанії тільки вказують шо гра дно.

Але так як дотична до гри людина у нас при владі то можна і в школах предмет ввести, сталкеролетрика, де будуть обговорювати білди ***овий аі та ще багато різного.

Підписатись на коментарі