З наступним оновленням S.T.A.L.K.E.R. 2 в Зоні зʼявляться «непосидючі білки»

GSC Game World продовжує працювати над покращенням S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Студія готує наступний масштабний патч під номером 1.3. Окрім модернізації A-Life 2.0 та технічних виправлень, оновлення додасть деяких представників фауни. Йдеться про «непосидючих білок», які будуть зустрічатися на просторах Зони.

Про це стало відомо з публікації GSC на офіційному акаунті в Х. Розробники виклали хвилинне відео, на якому зграя білок бігає закритою територією.

«Подивіться, хто тут! З оновленням 1.3 у Зоні з’являться непосидющі білки. Не такі небезпечні, як деякі більші „місцеві“, але ці створіння можуть роздратувати будь-якого сталкера», — сказано в пості.

Коли саме для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде патч 1.3, поки не повідомляється. Минуле масштабне оновлення гри містило 1700 змін та правок.

Нагадаємо, паралельно з поліруванням гри GSC працює над сюжетними доповненнями до S.T.A.L.K.E.R. 2. Як ми писали раніше, розробники хочуть здивувати фанатів, продемонструвавши новий погляд на Зону.

За шкалою від 1 до 10, наскільки живим вам здавався світ S.T.A.L.K.E.R. 2. при проходженні? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мой сталкер не может спать. (он не ходил в Рыжий лес, он не попадал под пси-излучение. А вообще его водил, сука, только по нормальным местам, избегая проблемных. Но, бляха-муха, и второй персонаж, даже идя осторожно по сюжету, подхватил ту же проблему, что и первый персонаж). А по сюжету ему надо заснуть в роскошном пентхаузе, на кровати доктора. (доктор сказал, что обычно он пентхаузом не пользуется — но я думаю, что доктор хочет ночью подкрасться незаметно к Сталкеру и перетереть с ним... всякие научные проблемы). Короче, моды я ставить не буду, фиксить сам ничего не собираюсь. К сожалению, игра сырая. Сомневаюсь, что этот баг пофиксят в патче 1.3

Мой сталкер на может спать. А по сюжету он должен поспать в роскошном пентхаузе. А он сука, не может, потому что блох нахватался в Зоне. Это как-то можно самому исправить модом, но я не умею это делать и не буду никого просить это делать. Написал в СТИМ, чтобы вернули деньги, потому игра сырая. Ну, посмотрим, что они скажут.Я наиграл 40 часов в игре, пока не уперся в этот баг. Верните деньги — лучше на них куплю Киберпанк 2077.

На трієчку.
Сталкери сидять на базах і не чічірк.
Респ монстрів та ворогів безпосередньо біля гравця.
Мутанти поміж собою не взаємодіють.
FarCry 4 і то живішою здається

Респ монстрів та ворогів безпосередньо біля гравця.

Не вигадую

Іду вчора по ростку повз охорону, прям переді мною спавняться пʼятеро солдафонів усі з РПМ, і починають шмаляти прям в мене й охорону. Охорона ростка теж в метрі в мене і ноль на масу

Світ живий на всі 100.... метрів від гравця

Ті хто кажуть що світ зони мертвий, чого ви хочите? Бо трохи більш живий світ, чим зараз, і Сталкер перетвориться на Сер’йозного Сема.
Постійно то мутанти бігають, то бандюки, то сталкери. Кожен з кожним воює. Кровосісь нападає на тушканів, собаки на кровосісю. І ще бандюки стріляють по ним, і по протагоністу і все це одночасно. Більше життя, це щоб вони хороводи водили?
Можливо якось насиченість А-лайф залежить від кількості оперативки в системі? І тому всі по-різному відчувають

Як на мене — світ зони доволі живий. Іноді аж занадто. Деякі локації — прохідний двір. Ті кому світ пустий, ви точно не в піратку граєте.

Світло добавте як в поклиа припяті в реальном часі. В підземках більше цвілі і зеленого світла від них. Біноколь . Зробіть загрузку дальніх текстур в кеш короче як в грі Rage 2 БО ЗАДРАЛО МЕРЕХТІТИ . КУПУ МОДІВ НАСТАВИВ ШОБ дерева непропадали .

Та зона мертва а копіпаст ботів тільки заважае . Виріжіть або скопіюйте нпс так як було в поклик припяті. Мало квестів екзоскелети всюди розкидані . Екзоскелети мають давати за якесь досягнення або набором репутації. Кланів .

Зробили б а лайф хоч би як в поклику Прип’яті

А може краще фризи в рандомний момент забрати? Після кожної смерті ГГ доводиться гру перезапускати, бо все фризить і скільки б не чекав у грі, нічого не допомагає, та й перезапуск не завжди допомагає!

От класно, буду здалеку розглядати в бінокль

В наступному патчі після наступного патча

Я вот не понимаю, почему нельзя было сначала всё это пофиксить и добавить что они хотели, а потом выпускать игру? Это же синглплеер, игре не нужны постоянные обновления. Люди которые проходили игру на старте получили другой опыт нежели те кто будут играть через год

А розробники ж казали, що більше не могли затримувати, інакше б вигоріли. Хоча я думаю, питання в фінансах було

Гру не можна пофіксити, завжди є, що доробити, тому вирішили зарелізити як є, і доробляти маючи фідбек, що важливіше, а що ні

Підписатись на коментарі