З наступним оновленням S.T.A.L.K.E.R. 2 в Зоні зʼявляться «непосидючі білки»
GSC Game World продовжує працювати над покращенням S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Студія готує наступний масштабний патч під номером 1.3. Окрім модернізації A-Life 2.0 та технічних виправлень, оновлення додасть деяких представників фауни. Йдеться про «непосидючих білок», які будуть зустрічатися на просторах Зони.
Про це стало відомо з публікації GSC на офіційному акаунті в Х. Розробники виклали хвилинне відео, на якому зграя білок бігає закритою територією.
«Подивіться, хто тут! З оновленням 1.3 у Зоні з’являться непосидющі білки. Не такі небезпечні, як деякі більші „місцеві“, але ці створіння можуть роздратувати будь-якого сталкера», — сказано в пості.
Коли саме для S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде патч 1.3, поки не повідомляється. Минуле масштабне оновлення гри містило 1700 змін та правок.
Нагадаємо, паралельно з поліруванням гри GSC працює над сюжетними доповненнями до S.T.A.L.K.E.R. 2. Як ми писали раніше, розробники хочуть здивувати фанатів, продемонструвавши новий погляд на Зону.
25 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДобавте лісового мутанта
Добавте лісового мутанта
Мой сталкер не может спать. (он не ходил в Рыжий лес, он не попадал под пси-излучение. А вообще его водил, сука, только по нормальным местам, избегая проблемных. Но, бляха-муха, и второй персонаж, даже идя осторожно по сюжету, подхватил ту же проблему, что и первый персонаж). А по сюжету ему надо заснуть в роскошном пентхаузе, на кровати доктора. (доктор сказал, что обычно он пентхаузом не пользуется — но я думаю, что доктор хочет ночью подкрасться незаметно к Сталкеру и перетереть с ним... всякие научные проблемы). Короче, моды я ставить не буду, фиксить сам ничего не собираюсь. К сожалению, игра сырая. Сомневаюсь, что этот баг пофиксят в патче 1.3
Мой сталкер на может спать. А по сюжету он должен поспать в роскошном пентхаузе. А он сука, не может, потому что блох нахватался в Зоне. Это как-то можно самому исправить модом, но я не умею это делать и не буду никого просить это делать. Написал в СТИМ, чтобы вернули деньги, потому игра сырая. Ну, посмотрим, что они скажут.Я наиграл 40 часов в игре, пока не уперся в этот баг. Верните деньги — лучше на них куплю Киберпанк 2077.
На трієчку.
Сталкери сидять на базах і не чічірк.
Респ монстрів та ворогів безпосередньо біля гравця.
Мутанти поміж собою не взаємодіють.
FarCry 4 і то живішою здається
Не вигадую
Іду вчора по ростку повз охорону, прям переді мною спавняться пʼятеро солдафонів усі з РПМ, і починають шмаляти прям в мене й охорону. Охорона ростка теж в метрі в мене і ноль на масу
Світ живий на всі 100.... метрів від гравця
Ті хто кажуть що світ зони мертвий, чого ви хочите? Бо трохи більш живий світ, чим зараз, і Сталкер перетвориться на Сер’йозного Сема.
Постійно то мутанти бігають, то бандюки, то сталкери. Кожен з кожним воює. Кровосісь нападає на тушканів, собаки на кровосісю. І ще бандюки стріляють по ним, і по протагоністу і все це одночасно. Більше життя, це щоб вони хороводи водили?
Можливо якось насиченість А-лайф залежить від кількості оперативки в системі? І тому всі по-різному відчувають
youtube.com/watch?v=...NzkvQ?si=dCUQ9T_j6aWE1ctX
Як на мене — світ зони доволі живий. Іноді аж занадто. Деякі локації — прохідний двір. Ті кому світ пустий, ви точно не в піратку граєте.
На 8
А де бобр курва
світ живий на 3
3
Світло добавте як в поклиа припяті в реальном часі. В підземках більше цвілі і зеленого світла від них. Біноколь . Зробіть загрузку дальніх текстур в кеш короче як в грі Rage 2 БО ЗАДРАЛО МЕРЕХТІТИ . КУПУ МОДІВ НАСТАВИВ ШОБ дерева непропадали .
Та зона мертва а копіпаст ботів тільки заважае . Виріжіть або скопіюйте нпс так як було в поклик припяті. Мало квестів екзоскелети всюди розкидані . Екзоскелети мають давати за якесь досягнення або набором репутації. Кланів .
Зробили б а лайф хоч би як в поклику Прип’яті
А може краще фризи в рандомний момент забрати? Після кожної смерті ГГ доводиться гру перезапускати, бо все фризить і скільки б не чекав у грі, нічого не допомагає, та й перезапуск не завжди допомагає!
От класно, буду здалеку розглядати в бінокль
Де ж його взяти?
В наступному патчі після наступного патча
При такій оптимізації?
Я вот не понимаю, почему нельзя было сначала всё это пофиксить и добавить что они хотели, а потом выпускать игру? Это же синглплеер, игре не нужны постоянные обновления. Люди которые проходили игру на старте получили другой опыт нежели те кто будут играть через год
А розробники ж казали, що більше не могли затримувати, інакше б вигоріли. Хоча я думаю, питання в фінансах було
Гру не можна пофіксити, завжди є, що доробити, тому вирішили зарелізити як є, і доробляти маючи фідбек, що важливіше, а що ні