«Розпалювання ненависті». ЕА назавжди заблокувала українського гравця у своєму сервісі за фразу «я не люблю росіян»
Electronic Arts видала довічний бан українському гравцеві під псевдонімом Kid Da One. Він не може користуватися сервісом EA Play з власного облікового запису. Причиною стала фраза «я не люблю росіян», яку гравець написав у Apex Legends. Respawn Entertainment та ЕА вирішили, що це «розпалювання ненависті» й заблокували користувача назавжди.
Kid Da One нагадав про цю історію в Х. Бан видали рік тому, і весь цей час гравець подавав апеляції. Однак, за словами автора допису, вони відхиляються в автоматичному режимі.
До своєї публікації користувач прикріпив скриншот, на якому вказана причина блокування. Бан видали через «разжигание ненависти». На акаунті Kid Da One встановлена англійська мова, але опис був російською.
Цілком ймовірно, що на фразу «я не люблю росіян», яку гравець написав у Apex Legends, пожалівся хтось з рф. І він вказав причину російською мовою. Схожою історією в коментарях поділився інший користувач.
«Мене забанили за те, що я русню назвав нацистами, але це не вся історія. Суть в тому, що перед цим мені в команду почало регулярно кидати русню. Я почав на цих дов**йобів кидати скаргу. В ЕА мені відповіли щось на кшталт: «Ми не побачили, що вас могло образити», — написав candyglass.
На думку одного з користувачів, такі ситуації трапляються через лояльного до росіян модератора в Electronic Arts. А інший поділився, що схожим чином чотири рази отримав бан акаунта в Overwatch.
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів