В Naughty Dog жартують, що їхня нова гра «про віру та релігію» збере менше ненависті, ніж The Last of Us Part II

Президент Naughty Dog Ніл Дракманн поділився новими деталями наступної гри студії — Intergalactic: The Heretic Prophet. Він розповів про настрій проєкту, поточний етап розробки та основну тематику. Проєкт буде присвячено «вірі та релігії». Розробники навіть жартують між собою, що цього разу отримають менше ненависті, ніж у випадку із The Last of Us Part II.

Дракманн поспілкувався з режисером Алексом Гарлендом. Відео вийшло на YouTube-каналі Sony в межах рекламної кампанії фільму «28 днів по тому».

«У The Last of Us II ми прийняли певні творчі рішення, які принесли нам багато ненависті. Багато людей люблять її, але багато людей s ненавидять цю гру», — сказав Дракманн.

Гарленд відповів на це фразою «кому не н**рати». Директор Naughty Dog підтримав його і розповів про те, як розробники жартують всередині студії.

«Саме так. І ми жартуємо: «Знаєте що, зробімо щось, що не буде так сильно хвилювати людей. Зробімо гру про віру і релігію», — продовжив Дракманн.

Керівник Naughty Dog розповів, що команда приділила багато уваги основній тематиці. Розробники витратили роки на формування релігії, яка виникла на планеті Семпірія. У світі Intergalactic, де показано альтернативне майбутнє четвертого тисячоліття, ці вірування стали досить помітними.

Naughty Dog прописувала початкового пророка, еволюцію й навіть спотворення релігії. Вона існувала лише на Семпірії, але в один момент звʼязок з планетою перервався. Протягом 600 років з неї не надходило жодних звісток. Тому окрім віри, фундаментальними темами в Intergalactic будуть ізоляція та самотність.

«Я дуже хочу, щоб ви загубилися в такому місці, де ви були б дійсно розгублені. Що тут сталося, хто ці люди, яка їхня історія? Знову ж таки, про цю планету ніхто не чув вже 600 років, тож якщо ви коли-небудь сподівалися на шанс вибратися звідси, ви повинні з’ясувати, що тут сталося», — підсумував Дракманн.

Нагадаємо, після анонсу Intergalactic: The Heretic Prophet частині користувачів не сподобався образ головної героїні. А Таті Габріель, яка виконала центральну роль в проєкті, висміяла критиків.

А ви очікуєте на Intergalactic: The Heretic Prophet? Пишіть в коментарях, чи викличе гра ажіотаж як і The Last of Us Part II.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дуже цікаво. Чекаю.

Дуже цікаво побачити їх новий проект. Вже якось й не уявляю цих розробників поза всесвіту TLOU або Uncharted.

Мені здається, це їх головний виклик — подолати спадок цих двох ігор

Ці не зможкть, ларіан і сдпр, це контркультура. А собаки, це зразок еталонного SJW слопа. Якщо собаки хочуть вижити, перше, що треба зробити, це вигнати дракмана, і до цього все йде, бо інтергалактика провалиться, як така, що не відповідає запитам сучасного американського суспільства, яке різко повернуло направо, а значить в іграх буде також правий поворот до традиційних цінностей, тобто до цицьок, кишок і матюків. Все що зараз буде релізитись, як в іграх, так і в інших галузях, це буде гарантований провал. Надіюсь ми зможемо похоронити, цю епоху ігор з фіолетовим кольором.

Нічогенькі традиційні у вас цінності. Ніколи не вважав себе лібералом, але у мене інші.

У трейлера почти в три раза больше дизлайков чем лайков, все в комментах засирают игру. Верю ли я что компания, которая за 10 лет ничего хорошего не выпустила, сможет сделать что-то достойное? Нет, но ажиотаж несомненно будет.
Надеюсь Сони вместе с её дочерней компанией разорится и канет в Лету

У аудиторії пригоріло від жінки із бритою головою... Це, в принципі, все що треба знати про валідність хейту в бік гри яка ще навіть не вийшла.
А розробникам бажаю успіху, вони в минулому подарували людству дуже крутий ігровий досвід.

Верю ли я что компания, которая за 10 лет ничего хорошего не выпустила, сможет сделать что-то достойное

Це звісно, епік фейл найвеличнішого масштабу.
Чуваки буквально 5 років тому дропнули одну з найкращих і найякісніших ігор в історії індустрії, але Соні розориться. Так, віримо, ми повірили.

Это ты про второй ласт оф ас? Говноед в комментах обнаружен

Зараз би людей без смаку слухати)

Поддерживаю

Тільки перша ластуха вийшла в 2013, а не 5 років назад.

Так а я і не про першу ластуху)

А які ще були хороші ігри у собак? Перший анчік і перша ластуха, і обидві на пс3 більше хороших ігор вони не робили. За покоління пс4 соні не випустила жодної достойної гри, всі хороші ігри були ремастерами з пс3, а в поколінні пс5 ще взагалі жодної гри не вийшло, зате вийшла нікому не потрібна пс5 про за 1000 євро. На пс5 ігри з’являться тільки завдяки тому, що майкрософт випустить ігри своїх студій там.

*смайл з закоченими очами*
ага, а конкорд не взлетів тому що там займенники додали

конкорд мав вийти перед короною, як відповідь овервотчу, але там почався тіпікал інді геймдев, а у соні після перших чуток про покупку актівіжн майкрософтом клював в дупу жарений півень, бо у соні немає жодного шутера, а у майкрсофта потенційно цілих три колда, овервотч і хейло, плюс купа нішевих тіпа дума, вольфи і квейка. От соні в розпал корони переплатили за студію розробника конкорда як разраба ух яких ігор сервісів, вклали в них купу грошей, але людей можна витягнути з інді геймдева, а інді геймдев з людей ні, і вони благополучно затянули розробку, а коли дійшло до релізу уже був розпал лівацького активізму, скандали, блекрок, чорний гей паук, овервотч стайл шутери нікому стали не потрібні, як і ігри сервіси, колда у майкрософта тепер 100%, а гра гівно, і в соні ще й тичуть пальцями, що вони фігньою займаються. А до цього ще вийшли такі шедеври як ластуха по дракману 2, ще більш шедевральний хорайзон, гівнячий гран турізмо і воно все благополучно рухнуло, і соні в сраці, і це все на фоні невдалого покоління консолей. Але нажаль в цій історії не щасливий кінець, і нажаль соні не збанкрутували.

Ігри де? Де хоть одна гра яка з 2020 року вийшла на пс5 і була не калом? А ігри ще й коштують дорого, 70 євро за гру.

а де рост акцій то? В 2003 акції були 5000 єн, зараз 2000 єн, про який ріст говорять всі ці хворі люди?

Пане, погугліть про девальвацію єни, зрозумієте що й до чого.

Перший анчік

другий на мою думку найкращій. 4 теж не поганий. а от в першому керування трохи дивне

а перший був зроблений під перші ревізії третього дуалшока і взагалі перших ревізій пс3, коли він ще був сіксаксісом, і воно по іншому працювало.

У аудиторії пригоріло від жінки із бритою головою

я, например, предпочитаю блондинку с роскошной шевелюрой из последнего Monster Hunter

Особисті вподобання — це ваша справа. Але це не означає що нова гра погана бо ГГ не для вас приваблива. Це навіть не означає що сама ГГ вам не сподобається як протагоніст гри.
Якщо ж частина гравців навіть не спробують пограти виключно через її зовнішній вигляд — я думаю, Naughty Dog це якось переживуть.

там Трамп пришел, придется закрывать туалеты для особ неопределившегося пола и переделывать внешность протогонистки )

Та ніхто нічого не буде перероблювати в Каліфорнії, нізащо не повірю.

тут другой фактор — ND не умеет игры делать быстро, а лет через пять будет уже другой президент. я надеюсь.

Ну, якщо із локацій вас найбільше цікавлять туалети, то, це, мабуть, дійсно важливий для вас факт.

туалеты в офисах студий... вы новости вообще читаете? )

Підписатись на коментарі