Обираю ігровий ноутбук до 45к грн. Потрібна ваша порада
Привіт усім!
Шукаю ігровий ноутбук у бюджеті
Буду вдячний за будь-які поради! 😊
Привіт усім!
Шукаю ігровий ноутбук у бюджеті
Буду вдячний за будь-які поради! 😊
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Нечего не продвигаю.
У тебя есть возможность написать что ты можешь посоветовать.
Но вместо нормального комментария, ты пришел сюда поныть.
Это ты со своими клонами-ботами на каждый коммент ноешь «приведите аргументы почему вы считаете этот ноут плохим!». Агришься и дефаешь именно этот бренд) нет, конечно это не продвижение, ни в коем случае. Плохой ты продаван, смирись, ищи другую работу, если ты наемный или, если ты собственник, сливай сток этих ноутов «гарній знижці»)), фиксируй убыток и открывай кав"ярню.
Захцянки у автора фентезійні, за 1 к зелені можна взяти просто пристройний робочий ноут ігровий це раза в два дорожче. Так що хай автор свої побажання водичкою зап’є або збільшить бюджет.
можна але не треба, ігровим це можна називати лише дуже умовно, по факту просто непоганий ноут середнячок
я пройшов цей шлях по ацерам, брав моделі попередніх років (мав пару нітро, один на 1060 коли вже були серії 30**, потім 3060 коли вже були серії 40**). раджу підняти бюджет до 100к і взяти шось більш сучасне. зараз у мене предатор хеліос нео на 4070. всюди одразу треба добивати оперативи до 32гб і ставити додаткові ссд на пару терабайт. також варто одразу закласти в бюджет.
бюджетні нітро страждають дитячими хворобами — погана зборка, так собі пластик, слабкі матриці (особливо помітно коли є поруч робочій гейбук з рєтіною xD). той же предатор хеліос зібран доволі на рівні з макбуком, не знайшов до чого приколупатись. а корпус ще і пофарбован якісніше за мак xD цього разу взяв ноут у форматі 18″, особливого профіту не бачу. наступний буду брати знову 16″.
на нітро з 3060 я пройшов кіберпуньк на середніх налашутваннях. привида цусіми десь так само — середні-високі.
предатор на 4070 тягне той же кіберпуньк на ультрє без ртх. енхансед гта5 стабільно дає 60+ фпс на ультрє. сталкер2 кладе на коліне всьо до чого дотягнеться, але в цілому іграбельний фпс також видає.
корочє брати можна, іграти можна (деякі ігри навіть на тихому режимі, хоча навушники нівелюють шум), руки мені не обпік жоден з ноутів. але по моєму досвіду все ж таки є сенс брати моделі в бюджеті 2-2.5к
Asus tuf A15 — гарна автономність, хороший охлад, якість та підтримка.
Lenovo LOQ — ще кращий охлад, але бувають іноді косяки збірки, по типу не охолоджується vram і закипає до 110С при найменшому навантаженні.
Ще б порадив Dell G15 чи G16, але хз чи є щось зараз в цьому бюджеті. Пишуть про високу якість, і прикольно організували охолодження, перевернувши материнку гарячими чіпами доверху.
Це із нормального, що бачив під час довгого моніторингу цього ринку.
обов’язково треба дивитись disassembly. Той же loq може відрізнятись однією літерою чи цифрою, навіть ціна та сама, а охлад вже урізаний поставлять.
Intel зараз брати взагалі не варто. 12 покоління застаріле та гаряче на фоні сучасних амд, 13 та 14 заплямовані масовим браком і реакцією інтела на це.
нет,
Dream Machines
это очень плохой лептоп, с плохим охлаждением, плохой автономностью и плохой сборкой
Доброго, ви хоч розумієте що ви дома, тому що ми тут
У нас дрони мінусуються кожен день
Щоб завтра не був біженцем — пам’ятай про ЗСУ
ну бо це вочевидь рекламний топік, де ваня зі своїми клонами-первонахами артем новак та рем просувають якийсь ноунейм
то чому в рекламному топіку не можна рекламувати збори на ЗСУ?
Привіт!
Ноут — лайно.
4050 — лайно. Хіба що в танкі пограти.
Ігрових ноутів до 45к не існує.
Пост прям дуже дивний)
АХАХАХАХАХААХА
ЗНИЖКА
ААХААХАХААХАХАХААХАХАХАХААХАХАХ
Господи, ну ви засильно палитеся)
Чекаємо вас на наступному акаунті з промушеном лайна)
Обирайте ім«я не на «і» цього разу)
Не розумію вашого хейту. Я не пишу, де знайшов цю знижку і тому подібне, бо це взагалі не важливо. Я просто хотів наголосити, що раніше він коштував дорожче.
І я так і не зрозумів вашого обґрунтованого бачення.
Поведінка у вас дуже дивна.
Якщо ви не розбираєтеся в ноутбуках, то просто не пишіть. А якщо розумієте, то чому б не пояснити, на що краще звернути увагу?
Логічно раз обираю ноут читаю про їх моделі, також дуже багато відеоглдів дивлюсь і не повіриш також коментую. Думаю що це логічно.
ноут то нормальний, clevo робить норм машини, але це не ігровий ноут, це середній офісник в жирному корпусі.
Не урізаний TDP, хороша відеокарта та щоб не перегрівався — це взаємовиключаючі вимоги.
TDP десктопної RTX 3060 — 170W, загальний TDP, наприклад, цього ноуту Lenovo Legion 5 15ACH6H — 175W, і це, скоріш за все, на максимальному бусті, для якого треба підставку з кулером, щоб стіл не пропалило.
Мав у користуванні якийсь Asus TUF з RTX 3060 — на диво досить було непогано, грівся помірно, шумів відносно помірно, GoW Ragnarök жалівся, що мало відеопамʼяті (було наче 6ГБ), але запускався і працював.
TDP десктопної 4060 — 115Вт. В ноутах її навіть бустять іноді до 140, хоча я такого не помічав. А от свої штатні 115 витягує, та й то дуже рідко ій стільки треба. І обмеження TDP не дуже сильно впливає на її швидкодію. Хоча все ж варто брати повноцінну і дивитись на оглядах внутрянку, щоб все добре охолоджувалось і був запас.
Lenovo LOQ.
Купив собі схожий на той, що за посиланням.
Пушка. Топовий проц, шикарний дисплей, відяха 4060, клава чи не найкраща з того, що пропонують на ринку.
Афігенна машина як для роботи так і для погратися.
Єдиний мінус, якщо це комусь важливо, не надто велика автономність.
Хоча якщо запускати саме геймінг, то будь-яка батарея швидко здохне.
Acer Nitro V 15 ANV15-51 (NH.QQEEU.00F), на хотлайні подивись, доволі непоганий
Подивись на хотлайні, вибери характеристики собі норм, я бачив там i9, rtx 4070 32 gb і 1tb за 55 тисяч
памяти надо хотя бы 32, SSD хотя бы 1 Тб
бюджет надо поднимать в полтора раза и брать что-то нормального бренда, а не это г....
Маю підстави вважати, что ты вообще тут вчера зарегистрировался, чтобы втюхивать людям какие-то левые ноутбуки собранные в китайских подвалах на коленке
Дійсно, чувак трохи підозрілий. Але якщо серйозно, вони на укр ринку вже 7 років, тому вже й не такий ноунейм
Clevo известный китайский oem по поставке ноутбучных платформ, у него много заказывают ноутов под white label. Ничем не хуже или лучше того же леново, который как и гуано выпускал, так и норм рабочие ноуты
Все равно гарантия 1 год
Треба реально обирати щось з набору Asus, Lenovo, Acer. Бо ігровий ноут дуже складна річ і якщо не надто перевірений бренд, то там економія на якості збірки. Потім почне щось горіти, відходити і т.д.
Купи стімдік, а на здачу офісний ноутбук, бо грати на ноутбуці це таке собі задоволення
Та норм на ноуті грати, якщо розуміти, що це. На стімдеку теж геймінг досвід, скажімо так, специфічний
Краще вже XBOX SeX чи PS5/5 Pro і робочий ноут без дискретки і з гарною автономією.
Але це звісно якщо ви не на зйомних квартирах чи в постійних переїздах. Лише тоді є сенс ігрового ноута.
Ну бюджет з бажаними характеристиками не співпадають тисяч так на 20. Тож шукати або рефарб або б/в.
Логіка геніальна) Треба ж шоб бренд був, це ж + 150 фпс, і лгбт підсвітка це ще + 200 фпс
Звичайна логіка, речі не з повітря з’являються, не може якийсь вася з вулиці прийти та поставити високо технологічне виробництво за один день, і одразу лупити якісні речі, це все напрацьовується роками, через помилки, купу ітерацій і напрацювань, і поки компанія проходить весь цей шлях, вона здобуває собі ім’я та репутацію
Як би мова йшла про якийсь більш примитивний виріб, то ще ладно, але коли йде мова про ноутбуки, телефони і тд, бренд має значення
-
у меня system76 тот же clevo внутри, брал в юсе, вышло на треть дешевле оверпрайсного говна что на розетке продают с теми же характеристиками, уже год прошел. Без проблем воткнул еще один ссд на 2тб и 64гб ддр5
Я так розумію, це рекламний пост, щоб звернути увагу аудиторії на ноутбук зі старим процесором і вкрай маленьким диском, який погано продається.
За цю суму складно буде зібрати «ігрову» тобто потужну декстопну збірку. Тим більше, сама назва ігровий ноутбук — повеселила.
Точно не рекламний пост, я просто шукаю для себе ноутбук на якому можно не тільки працювати, а й грати. Якщо ти в цьому шариш то краще підскажи на яку модель ще можна звернути увагу.
Чудес не буває, на жаль. За
беріть щось з професійних серій Dell Precisiom або HP Zbook . все решта це скам одноразовий.
ну якщо хочеться стильного дизайну то однозначно Alienware.
П.С. Продам Alienware M17 R5 з 4К матрицею 120Гц, відеоката Radeon 6950 XT 12 гб , механічна RGB клавіатура. ціна 60 к.
Десь чотири роки тому купувала Dell Inspiron 16 plus 7610 з RTX 3060 який щасливо служить і на даний момент.
Купувала в ДКТ (києвський магазин, який возить ноути з Америки). Тоді DELL мали знижку на цю модель і ДКТ його привіз за 46 тисяч грн. (порахувала що це буде дешевше ніж спробувати купувати там самій і через когось відправляти в Україну).
Розробник постійно оновлює цю модель сучасними процесорами і таким іншим. Тому дійсно раджу подивитись цей чи схожий ноут від DELL, може навіть вдастся вхопити зі знижкою як я.
Привіт
Відеокарта 4050 це зовсім сумно, краще дивитись вже на 3060, буде за ту ж ціну краще.
По бренду теж сказав би, що Dream Machines — не найкращий варіант.
Рекомедації:
1. Lenovo Legion 5 15ACH6H (82JU00TCPB) Ryzen 5 5600H RTX 3060 (тільки треба буде обов’язково докупити оперативки. щоб було хочаб
2. Lenovo Legion 5 15ACH6H (82JU00TMPB) Ryzen 5 5600H RTX 3070 (це вже більше 45к, але тут відеокарта вже більш адекватна для багатьох завдань, так як відеопам’яті 8 гб. та і оперативки 16 гб, що на перший час може буде і достатньо)
Це якщо треба саме новий ноут, так то з таким бюджетом можна глянути і на б/в
Маю Legion 5, але максимальну начинку, можу сказати, що ця лінійка успішна, подобається охолодження і ціна-якість-начинка дуже не погана.
певний час користувався ноутбуком lenovo legion 5 pro 16ach6h на Ryzen 5 і 3060 (з не урізаним TDP 130w), не поганий екран був, в нові версію думаю ставлять такі самі.
Охолодження — не перегрівався, але без навушників користуватись було складно, він доволі шумний, якщо перемикати рівні Тихий, Баланс, Продуктивність, але вони змінювали TDP і продуктивність падала. Із мінусів — перегрів 2гого ссд.
та деякий час користувався hp victus laptop 16 на i5 11h + 3050, в нього гірший корпус (не дуже жорсткий, але він не такий шумний, на повній продуктивності краще ніж леново.
із мінусів — складно чистити і дуже швидко засоряється, погана вбудована аудіокарта, тобто краще брати навушники з зовнішньою чи бездротові з 2.4 модулем, вбудовані мікрофони дуже тихі.
просто як досвід 2х ноутбуків, котрі в мене були, їх оновленні моделі продаються, не думаю що щось сильно радикально змінилось, був задоволений HP більше ніж Леново, але акумулятор HP тримав не дуже..
їх оновленні версії
Не урізаний TDP 3060 — 170W, наче.
Автор, ноутів з неурізаним (відносно десктопу) TDP не буває.
користуюсь вже майже рік ASUS TUF Gaming A15, хоч і відеокарта не найкраща, але з іграми майже не відчуваю проблем
охолодження теж дуже хороше
виявилось там кілька версій цього ноута
я кажу про версію 2023 року, з rtx 4050 та Ryzen 7 7435HS
Дрім Машини це близько до Мейзу у світі ноутів. Ціна хоч і низька, але надійність і якість матеріалів дуже не дуже. Краще ПО та обслуговування по деталях в сервіс центрах, а також по надійності, в мене стали Асуси усіх мастей. У друзів TUF, у мене були ROG та зараз Zephyrus. Завжди усе топ по стабільності роботи.
не дуже хочеться на райзенах. Завжди були проблемні у мене. Можливо щось є на Інтелі?
Це вже рілі фантастика за такі гроші. На інтелі буде менша потужніть, або із цією відяхою буде значно вища ціна.
щоб відеокарта була не урізаною, а також було хороше охолодження, щоб ноут не перегрівався під навантаженням
у бюджеті40-45 тис. грн
Звучить як фантастика, хіба що шось зі старіших моделей (30хх) чи б/в шукати
Теж була подібна дилема нещодавно, купив Asus tuf a16 за 41 тис. Там проц, R7 7735 та відюха AMD 7700s, 16 gb оперативки, SSD правда 512, на кілька ігор всього, але можна докупити і влізти в ціну. AMD відюхи не такі поширені, але як на мене працює добре. Stalker на майже максималках іде норм в 2k, з генерацією кадрів, це як приклад.
Мав на увазі купив новий, випадково відповів на комент про те чи не розглядали вживаний.
77 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів