Допоможіть з програмуванням Lua у Roblox Studio

У мене є проблема, я НЕ ВМІЮ ПРОГРОМУВАТИ! Поясніть, будь-ласка, з чого починати? На що звертати увагу? Можливо є гарні уроки у YouTube?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ні на що так не тригерюсь, як на те, що люди просять допомогти з пошуком матеріалів по програмуванню на тій, чи іншій мові. Зараз, коли є куча формуів, пошуковик якому можна викрутити руки так, що він тобі все що треба знайде, АІ-тулзи, є pluralsight або udemy і все одно питати, як почати програмувати. Це на стільки каже про людей і їх бажання розбиратися...
15 років тому, коли не було нічого, окрім пару уроків від індусів, якось шукали шляхи вивчити програмування, я купував юзані книжки по шарпам на всяких книжкових ярмарках в моєму місті...

Я знайшов книгу Coding in Roblox Lua in 24 hours, Genevieve Johnson. Зміст досить цікавий. Офіційно коштує 17 доларів, неофіційно... ну є варіанти в теорії, я не перевіряв.

Добре, а який саме проект хочете написати для Roblox?

ок, программировать ты не умеешь, а гуглом пользоваться?

Тут скоріше треба шукати Roblox programming tutorial. Я б так починав. Скоріш за все у авторів є добрі тюторіали

Підписатись на коментарі