«Росія перемогла і захопила Аляску». Сценарист Battlefield заявив, що сюжет Bad Company 3 був би надто правдивим в наші дні
Девід Голдфарб був провідним сценаристом і дизайнером під час роботи над Battlefield: Bad Company 2 та третьою частиною серії. А зараз він обіймає посаду ССО у студії The Outsiders. Нещодавно він заявив, що знайшов частину сценарію скасованої Bad Company 3. За словами сценариста, в наші дні сюжет гри був би занадто правдоподібним.
«Чорт забирай, я знайшов перші три сторінки одного з моїх сценаріїв для Bad Company 3. Я й забув, що магазин, в якому працював Хаґґард, називався Adiosvidaniya. Тепер мене лякає те, наскільки багато [фрагментів у сценарії] могли бути правдивими», — написав Голдфарб на власному акаунті в Х.
Джон Хаґґард — це головний герой у лінійці Bad Company. А назва магазину відсилає до прощання російською мовою. Один з користувачів заявив, що хотів би дізнатися продовження історії, адже друга частина має відкритий фінал.
«Коротка версія: росія перемогла і частково захопила Аляску», — написав Голдфарб.
В коментарях також попросили, щоб розробник опублікував розкадрування. Та за словами сценариста, DICE ніколи не дійшла до цього етапу. Голдфарб самостійно написав сюжет для потенційної третьої частини.
Нагадаємо, раніше ми писали, як творці нової частини Battlefield використали для концепт-арту фото реального вибуху. Він відбувся під час удару Ізраїлю по Сектору Газа.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів