«Не варто робити на це ставку». Творець The Last of Us висловив сумнів, що третя частина коли-небудь вийде

Президент Naugty Dog Ніл Дракманн висловився про майбутнє серії The Last of Us. Раніше він натякав, що третя частина все ж може вийти в наступні роки. А зараз керівник сумнівається щодо цього. За його словами, «не варто робити ставку» на обовʼязкове продовження. The Last of Us Part II може бути останньою частиною франшизи.

Дракманн дав інтервʼю виданню Variety. Під час розмови журналіст запитав про плани Naugty Dog на третю частину The Last of Us. Президент студії відповів лаконічно, але дав зрозуміти, що серія може ніколи й не отримати продовження.

«Я чекав на це питання. Гадаю, єдине, що я б сказав, це те, що не варто робити ставку на те, що буде ще одна частина Last of Us. Це [сиквел, — прим.] може бути кінцем», — повідомив Дракманн.

У квітні 2021 року президент Naugty Dog казав, що для продовження серії написано сюжетний план, однак на той момент вона не розроблялася. Пізніше, у січні 2023-го, керівник натякнув на створення третьої частини.

«Я думаю, що є ще багато історій, які можна розповісти», — сказав Дракманн.

Схожим чином президент висловився в лютому 2024-го. Він заявив, що довгий час не міг придумати концепцію для третьої частини, яка була б варта уваги. Але зрештою Дракманн її сформував. Керівник тоді припустив, що в серії The Last of Us зʼявиться ще одна глава. Та, можливо, зараз плани Naughty Dog змінилися. Єдиною офіційно анонсованою грою від студії лишається Intergalactic: The Heretic Prophet, яку представили на TGA 2024.

А ви б хотіли побачити продовження The Last of Us? Яким би міг бути сюжет третьої частини? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі