«Не варто робити на це ставку». Творець The Last of Us висловив сумнів, що третя частина коли-небудь вийде
Президент Naugty Dog Ніл Дракманн висловився про майбутнє серії The Last of Us. Раніше він натякав, що третя частина все ж може вийти в наступні роки. А зараз керівник сумнівається щодо цього. За його словами, «не варто робити ставку» на обовʼязкове продовження. The Last of Us Part II може бути останньою частиною франшизи.
Дракманн дав інтервʼю виданню Variety. Під час розмови журналіст запитав про плани Naugty Dog на третю частину The Last of Us. Президент студії відповів лаконічно, але дав зрозуміти, що серія може ніколи й не отримати продовження.
«Я чекав на це питання. Гадаю, єдине, що я б сказав, це те, що не варто робити ставку на те, що буде ще одна частина Last of Us. Це [сиквел, — прим.] може бути кінцем», — повідомив Дракманн.
У квітні 2021 року президент Naugty Dog казав, що для продовження серії написано сюжетний план, однак на той момент вона не розроблялася. Пізніше, у січні
«Я думаю, що є ще багато історій, які можна розповісти», — сказав Дракманн.
Схожим чином президент висловився в лютому
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів