Українська візуальна новела про дослідження постапокаліптичного світу разом з песиками вже вийшла в Steam

Сигнал: Незвідані землі вже доступний для завантаження Steam! Це українська коротка, але атмосферна візуальна новела, яка запрошує вас у подорож по постапокаліптичному світу разом із чотирма кумедними дослідниками.

На вас чекатимуть:

— кумедні ситуації;

— дослідження постапокаліптичного світу та його таємниць;

— цікаві відсилки та великодки.

Трейлер Сигнал: Незвідані Землі

В грі присутні вибори, які впливатимуть як на розвиток подорожі, так і на фінал.

Деякі персонажі з гри змальовані з реальних тваринок та чимось навіть схожі на головних героїв!

Персонажі гри та їхні прототипи

Якщо вам подобаються пригоди, загадки та незвичайні історії — додавайте гру у вішліст або занурюйтесь у неї просто зараз!

Додати до вішліста у Steam

Буду вдячний за підтримку і відгуки!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Фігня якась. І де блін пес патрон за 12.99$?

жанр совершенно не мой, взял, чтобы поддержать разработчика

игра сделана очь добротно, хорошо нарисована, у авторов хорошее чувство юмора

все это дело нормально управляется с контроллера (не частое дело для игр такого жанра) и без проблем работает на Steam Deck’е
единственное, чего не хватает — опции, чтобы сделать шрифт чуть покрупнее

Заздалегідь вибачаюсь за непристойну асоціацію, але коли я прочитав опис гри про

дослідження постапокаліптичного світу разом з песиками

відразу згадав науковий факт про те що собаки — копрофаги + епізод з Леся Подерв’янського «Казка про рєпку» де ’Саломон Самсонович і Африкан Свиридович, дослідники калу’ ;-)

Ще раз прошу вибачення — принизити гру ні в якому разі не хотів, у всьому винен мій хворий літературний багаж..
Гру придбав у Стимі, щоб підтримати вітчизняного розробника і самому подивитися що там песики досліджують!

Підписатись на коментарі