Невдача? У Civilization VI зараз грають більше людей, ніж у Civilization VII

Sid Meier’s Civilization VII на релізі зустріли прохолодно і навіть негативно. Користувачам не сподобалося багато рішень, які реалізувала Firaxis Games. Через це фанати серії не поспішають переходити в нову частину. Зараз у Civilization VI грають більше людей, ніж у Civilization VII. Різниця не надто суттєва, та все ж є.

Відповідна інформація взята зі сторінки Steam, де відображені найпопулярніші проєкти за онлайном. Якщо відсортувати ігри за середньодобовою кількістю користувачів, то Civilization VI буде на 40 місці з показником 48 289 осіб.

А Civilization VII займає 45 позицію. В ній за добу розважалися 45 858 людей. Зараз справедливості варто сказати, що у певні періоди нова частина може злегка обганяти попередню. Але трапляється, що вона відстає навіть від Civilization V.

Читайте також

За максимальним онлайном Civilization VII теж поступається попередникам. Хоча шоста і тим паче пʼята частина виходили, коли у Steam була значно менша аудиторія. Нижче наведено цифри:

• Civilization V — 91 363;
  • Civilization VI — 162 657;
  • Civilization VII — 84 558;

Нагадаємо, на релізі в останньої частини франшизи був «переважно негативний» рейтинг у Steam. Зараз він піднявся до змішаного і складає 51%. Користувачі розкритикували Civilization VII за інтерфейс, деякі нові рішення та технічний стан.

Як гадаєте, спільното, з часом сьома частина обжене попередників? Чи вона стане невдачею для Firaxis? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Неочікуваний хід від розробників — найняли автора модів для Civ 6 для роботи над 7 частиною.
Цікаво буде глянути, чи зможе він щось змінити на краще, зважаючи, що його UI моди одні з найпопулярніших і значно покращують гру, а на UI в сімці дуже багато нарікань
www.pcgamer.com/...​o-work-on-civilization-7

Пробував і 5 і 6 , є цікаві механіки і вдалі рішення, але коли справа доходить до війни то ця система 1 юніт на клітинку просто вбиває все бажання грати. Тим думстаком хоч зі 100 юнітів у 3 або 4 цивах легше керувати ніж 3-ма юнітами в 5 і 6. І схоже що розробники то розуміють бо вигадують всілякі костилі типу командерів у 7 частині, і судячі з оглядів на ютюбі це не дуже допомагає

Купив сьому версію, з скрипом у душі закінчив одну сесію, тупо одне розчарування. Все що пишуть про епохи, дипломатію правда, але головне, що вони зламали механіку морських боїв, яка раніше була прекрасна.
Тепер усі кораблі мають дальню атаку, але тільки по об’єктах на суші, а бої у морі тільки ближній бій.
Ну а армії це взагалі окремий прикол, два лінкори вбили мого командира флоту в якому було 3 лінкори і есмінець. Результат флот розпався, але з якого дива усі мої покоцані і неслабо, а юніти супротивника отримали пошкодження як за атаку одного юніта і то слабкого.

два лінкори вбили мого командира флоту

Взагалі не зрозумів, в чому прикол цих командирів. Типу, просто щоб економити час та усі в його армії по натисканню на одну кнопку атакували один об’єкт? Ну так це таке собі...

Досвід показує що цивки немає сенсу купувати до виходу 3го длц

Є шанувальником Циви, граю з 3 частини і вважаю, що 5 -та була найвдалішою на момент її виходу. 7 частину купувати не буду — принципово і по об’єктивним причинам. Компанія випускає продукт аби випустити, 7-ма частина по механікам то, майже, Х’юманкайнд, з жахливим полішингом, інтерфейсом і відсутністю відчуття чогось унікального в грі.

У Civilization VI зараз грають більше людей, ніж у Civilization VII

Вперше навiть на youtube не можу дивитись катки, очi болять вiд жахливого ui

очi болять вiд жахливого ui

він там просто пекельний
не розумію, навіщо так зробили

бо випускали одразу версію і для консолей і на свічі, вирішили зробити один інтерфейс на всі платформи, тому на ПК версія з консольним інтерфейсом

я на пс5 граю.
дуже поганий UI!

Просральщики хай розуміють, що насправді означає «у нас есть душа»

Я до сих пор в 3ю поигрываю xD

Цива 6 перегнала Циву 5 по онлайну аж через 2 роки з моменту релізу, тому це мало що значить

цива 6 мала 162к онлайну в день релізу, це на 100к більше чим цива 7

і за весь час володіння 6ю я довів до фіналу 1 партію )))) а в 5й навіть не порахуєш... 83% ачівок зібрано
Sid Meier’s Civilization V — УСЬОГО ЗІГРАНО 733,1 год — ДОСЯГНЕННЯ 237/286
Sid Meier’s Civilization VI — УСЬОГО ЗІГРАНО 487,7 год — ДОСЯГНЕННЯ 57/320

Цікаво, якою буде ця динаміка для Sid Meier’s Civilization VII)

скоріше — ні якої, я її купувати не планую

і все це не порівняти з Destiny 2 — УСЬОГО ЗІГРАНО 3 600,2 год.

Підписатись на коментарі