Провідний дизайнер квестів The Witcher 3 заявив, що «ненавидить» деякі аспекти гри
Матеуш Томашкевич обіймав посаду Lead Quest Designer під час роботи над The Witcher 3: Wild Hunt і був директором з квестів Cyberpunk 2077. Нещодавно він зізнався, що «дійсно ненавидить» деякі аспекти «Відьмака 3». Йому дуже не подобається, як вони були зроблені. Проте конкретизувати фахівець відмовився.
Томашкевич дав інтервʼю виданню GamesRadar+. Розмова торкнулася The Witcher 3, і тоді розробник зізнався, що не вважає гру ідеальною. Він ненавидить деякі аспекти проєкту. Якби була можливість повернутися в часі й виправити ці недоліки, Томашкевич обовʼязково нею б скористався.
«У The Witcher 3 все ще є речі, які я ненавиджу в тому, як ми це зробили. Я дійсно ненавиджу те, як ми це зробили, і я б із задоволенням помандрував у часі й виправив це», — розповів фахівець.
Томашкевич вирішив не уточнювати, що саме він мав на увазі. Однак, за словами розробника, ці помилки були враховані під час роботи над наступними проєктами.
Нагадаємо, зараз Матеуш Томашкевич обіймає посаду творчого директора в Rebel Wolves. Студія працює над екшен-RPG The Blood of Dawnwalker. Події гри розгортаються в Карпатах, і вона частково натхненна українською культурою. Деякі фанати вже встигли охрестити проєкт справжнім четвертим «Відьмаком».
31 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів