Виконавці головних ролей в Kingdom Come 2 вважають, що гру критикують «політично заангажовані люди»
Том Маккей та Люк Дейл виконали головні ролі в Kingdom Come: Deliverance 2. Перший зіграв протагоніста Генрі, а другий — його компаньйона Яна Птачека. Нещодавно вони прокоментували критику проєкту через наявність темношкірого персонажа та необов’язкової гей-сцени. На думку акторів, незадоволення висловлюють «політично заангажовані люди», а не геймери.
Маккей та Дейл дали інтервʼю виданню BBC. Під час розмови вони провели паралелі з ситуацією навколо першої частини. Тоді Warhorse Studios теж критикували, але представники іншого табору.
«Я думаю, що це досить цікава річ, яка сталася. У першій грі була зворотна реакція з боку [осіб з] більш лівим менталітетом, а цього разу з’явилася певна реакція з боку [представників] правого менталітету», — розповів Дейл.
Після релізу Kingdom Come: Deliverance 2 актори протягом кількох днів зустрічалися з фанатами в межах маркетингової кампанії. Один з таких заходів тривав протягом девʼяти годин, і за цей час жодного разу не прозвучала критика на адресу розробників. Тому Маккей та Дейл вважають, що невдоволення висловлює «заангажована» меншість.
«Я думаю, якщо бути чесним з вами, люди, які є справжніми фанатами ігор і цієї гри, не переймаються такими речами. Здається, що це люди, які дійсно політично заангажовані, і їх дуже турбує політика, а не ігри, і вони просто використали її як зброю, але вони не обов’язково захоплюються іграми», — продовжив Дейл.
Обоє акторів похвалили керівника Warhorse Studios та директора розробки Kingdom Come: Deliverance 2 Даніеля Вавру. За словами Маккея та Дейла, у створенні сиквелу брали участь багато людей. Але останнє слово у всіх рішеннях було за Ваврою.
Нагадаємо, раніше ми писали як один з блогерів звинуватив Kingdom Come: Deliverance 2 у порушенні християнських цінностей. У відповідь режисер гри скинув постанову про слухання у справі про судове насильство, в якому дружина звинуватила цього інфлюєнсера.

2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів