Мені 18 років і останні 2 роки я працював над своїм 2D платформером. Тепер він вийшов на Google Play
Привіт, спільното! Мене звати Арсен, мені 18 років і останні 2 роки я працював над своїм 2D платформером Our Sqiushy Hero.
Спершу гра планувалась як невеликий проєкт на конкурс-захист Малої Академії Наук. Проте згодом стало зрозуміло, що обсяг гри стає занадто великим, щоб просто так закинути його після проведення конкурсу, на якому я навіть місця ніякого не посів (хоча, чесно кажучи, мав би).
Для розробки я вибрав Godot, тому що мій інформатик його порекомендував, до того часу я не мав досвіду роботи з рушіями, лише робив змійку і сапер на C++ з допомогою SDL. Графіка, механіки, геймдизайн, левел дизайн, сюжет, кодинг, тесутвання і всі інші аспекти геймдеву (окрім звуків і музики) впали на мої плечі. Основна фаза розробки була тривала з весни 2023 до весни 2024, коли я брав участь в вищезгаданому конкурсі, в ті часи мінімум
Тривалість гри в середньому становить 10 годин, але все дуже залежить від скіла гравця, оскільки складність рівні росте експоненційно і мені, як розробнику, все ще не вдалось пройти останній рівень на 3 зірочки (тобто без смертей). Гра представляє 7 локацій, які містять по 5 рівнів. Останній рівень кожної локації (крім першої) виступає своєрідною тематичною механікою-босом. Останні дві локації містять босфайти (один з яких я якраз і не зміг пройти без смертей).
Веб-сторінка на Google Play: play.google.com/...odotengine.oursquishyhero
32 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів