Директор Kingdom Come 2 вважає, що негативні відгуки грі пишуть «антивоук воїни». Він просить кидати на них скарги

Kingdom Come: Deliverance 2 вже вийшла, тому користувачі на Metacritic отримали змогу писати власні рецензії. Деякі з них лишили негативні відгуки, що не сподобалося директору Warhorse Studios Даніелю Ваврі, який продовжує щодня генерувати інфоприводи. На його думку, низькі бали ставлять «антивоук воїни». Керівник попросив покупців кидати скарги на них та лишати позитивні коментарі.

На Metacritic Kingdom Come: Deliverance 2 має сукупно біля 900 позитивних відгуків. Щодо негативних, то їх в рази менше — майже 120. У цих рецензіях користувачі пишуть, що їм не сподобалося в проєкті.

«Гра жахлива. Вона одночасно здається застряглою на початку 2000-х і при цьому припускається тих же помилок, що й погані сучасні AAA-ігри. Ігролад, крім того що нудний, абсолютно неполірований — кожна дія відчувається жахливо, неплавно та неприродно. Графіка не вражає, а продуктивність просто жахлива навіть на потужному залізі. Сюжет сміховинно поганий і історично неточний. Збережіть свої гроші та не купуйте цю гру», — сказано у відгуку від Halyo.

Читайте огляд

За схожою манерою написано багато негативних рецензій, тобто без будь-якої конкретики. Особливо дивно виглядає критика продуктивності, адже гра чудово оптимізована, згідно з оглядом Digital Foundry. Даніель Вавра вважає, що негативні відгуки пишуть «антивоук воїни». Він попросив кидати на них скарги.

«Тож користувацькі огляди на Metacritic відкрилися, і вгадайте що? „Антивоук воїни“ плідно працюють. Тут зібралося більш як мільйон людей, які придбали гру, і якщо вона вам подобається, напишіть огляд за посиланням. І якщо ви вже там, можете пожалітися на цих ботів. Дякую», — написав Вавра, прикріпивши до поста зразки негативних відгуків

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як Даніель Вавра висловився проти Unreal Engine 5. За його словами, розробка «Відьмака 4» затримується саме через рушій.

Як гадаєте, чи справді негативні відгуки про Kingdom Come: Deliverance 2 лишають люди, які хочуть скасувати гру через окремі сцени? Діліться думками в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

За найнятих москалів краще б пояснив.

Tаке враження, що статтю написала безкоштовна версія GPT.

Директор Kingdom Come це типу як взагалі? Директор гри, начальник фільму, керівник пісні лол

А «кидати жалоби»? Я хочу кинути жалобу на автора статті

Це не стаття, а топік на форум. Це раз. Два — писав я. Директор розробки мається на увазі, а в заголовку просто скорочено. Щодо жалоби, так, помилився, це слово має інший зміст.

Так, я дійсно перегнув палку, назвавши цей текст статтею, прошу вибачення

А я перегнув палку, надавши хоч якесь значення вашому коментарю. Перепрошую.

Та Варва просто мстить за те як його ліваки попускали за першу частину, і вийшов на максимально високий рівень постіронії.

Підписатись на коментарі