«Сід Меєр плюнув мені в рот». Civilization VII отримала «переважно негативні» відгуки в Steam від покупців преміального доступу

Sid Meier’s Civilization VII вже стала доступна покупцям Deluxe-видання. Користувачі, які отримала дочасний доступ, залишилися незадоволеними. Вони розкритикували гру в рецензіях Steam. Зараз проєкт має «переважно негативні» відгуки та рейтинг всього 37%.

На момент написання топіка понад тисячу користувачів поділилися своїми враженнями від Civilization VII на сторінці гри в сервісі Valve. Дві третини з них незадоволені й вказують на різноманітні проблеми.

Читайте також

Багато людей в рецензіях назвали гру незавершеною. Вони відзначили відсутність базових систем та особливостей, притаманних «Цивілізації». До недоліків також віднесли UI-дизайн, який назвали «жахливим» та «катастрофою». Спостерігаються також технічні проблеми, як от падіння кадрової частоти.

А ще користувачам не сподобалися деякі нововведення. Багато гравців розкритикували систему лідерів. Розробникам також дісталося за вузький набір карт, реалізацію туману війни, відсутність опції швидкого пересування та бою. Нижче наведено декілька коментарів від користувачів.

«Інтерфейс виглядає і відчувається так, ніби він був створений на альфа-стадії розробки й ніколи не допрацьовувався/покращувався. Нові механіки гри досить цікаві, але необхідність продиратися крізь цей жахливий інтерфейс робить її не вартою зусиль. Потрібно ще кілька місяців доопрацювання, щоб гра стала приємною», — WillNever.

«Порівнювати цей незавершений безлад з випуском Civ VI — це як день і ніч. Civ VII потребує повної візуальної перебудови інтерфейсу, як мінімум для того, щоб хоча б почати виправдовувати жахливу ціну в 70 доларів. Сід Меєр особисто плюнув мені в рот і відшмагав мене по сідницях випуском цієї гри, а я не давав на це згоди», — Cool CGI Dog.

«Не витрачайте свої гроші на цю жалюгідну аферу. Це не стільки незакінчена гра, скільки неповна гра. Я граю в Civ з самого початку, і це найбільш кричуща спроба наживи за останній час. Вміст на старті відчувається як DLC. Я витратив 129 доларів на Founder’s Edition, хоча опис його вмісту здавався мені недостатнім, думаючи, що я, мабуть, щось не так зрозумів. Ні, це мало б називатися Sucker’s Edition, і мені соромно за своє сліпе споживацтво. Повернув гроші після менш ніж години гри», — [OTG] Gregor_Vernof.

Заради справедливості варто зазначити й позитив, про який згадали користувачі. Більшість покупців вважають, що у Civilization VII є потенціал. Багато нововведень виглядають цікавими в перспективі, однак недоліки перекривають плюси.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, як Firaxis Games оголосила про контент в першому доповненні до Civilization VII. В нього додали Болгарію, Непал та Карфаген.

Спільното, а яка ваша улюблена частина «Цивілізації»? Пишіть в коментарях й розповідайте чому.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Здравствуйте

Подскажите, пожалуйста, как вы вообще играете в подобные стратегии?

Хотел поиграть в игру, но чтобы полезно поразвивало мозги (без супер напряга). Решил попробовать стратегию (6 версия цивилизации на плойке). Раньше в стратегии не играл, потому что не охотно долго сидеть за игрой.

Интересно, конечно, но что-то даже обучение в игре затягивается на много-много часов.

Хотел бы более быстро, но и чтобы была помощь для новичков в таком типе игр.

П.С. Покупать по раннему доступу Делюкс издание игры, из которой заранее вырезали контент и будут почти сразу продавать отдельно в виде длс — это шедеврально интеллектуальное действие.

6 цива, як на мене, не дуже. Награв в 5-й 500 годин в компанії друзів, сам мабуть годин 50. Але все ж, 5-та набагато цікавіше.

Civ4 BTS, була практично бездонганною, тому краще зробити було нереально. Ситуація як з героями , скільки їх наклепали тих версій але краще HOMM3 немає і не буде.
Зараз пробую Old World такий собі мікс Civ6 і Total War, від геймдизайнера 4ки Сорена Джонсона, мізки просто закіпають...

Як цивілізація могла бути доброю грою, коли там включно з 4ю частиною битви були хто зна чим? Пам’ятаю як в третій частині десяток месників розбивалися об одного чувака з кам’яного віку. Або навпаки,при перезавантаженні перший же перемагав його без втрати здоров’я. Це була не гра взагалі, просто тапалка. Кажуть тільки в 5й частині це абсолютно повністю прибрали, але я вже не грав, бо мені вистачило 2ї,3ї та четвертої.

Заради справеддливості, битви в 5 ± адекватні, хоча й з нюансами типу відправляєш бомбардувальник скинути бомби на будь-який юніт типу автоматчиків і вони всі мають змогу відстрелюватись і наносити урон літакові, трохи фігня.
Хоча може це імітація того, що в юніта може бути ПЗРК, хз.

Після 4 циви було додано фічу "один юніт на тайл«(1upt) — яка «похєріла» і реалістичність і іграбельність. Якщо масштабувати найдетальнушу мапу у 5циві, до нашої планети ,то ширина одного тайлу відповідно приблизно 700км, це десь відстань від Львова до Києва, і 1upt каже що не може на цю гігантську площу, де стоїть загін на наприклад 200 лучників інший загін, але в той же час той же загін лучників, може перестрілювату цю відстань, нагадаю що на таку відстань не літають ракети стормшедов чи атакамс.

Скиньте лінку на торрент, гидую купувать, але 6ка і Хуманкайд уже задовбали

Отака загадочна катівська (ну Каті ж другої?) душа :-)

вчора читав огляд на арстехніці і там чувак який «цива задрот» з 2к+ годин досить схвально описував гру + певні механіки і як вони відрізняються між різними версіями гри. Цікаво)

загалом, правило «не купувати гру до релізу» — залишається в силі

Ніколи такого не було і ось на тобі. Зараз люди більше дивуються коли гра зроблена якісно на релізі ніж навпаки

Сколько еще топиков про циву надо, чтобы у Назара перестало гореть из-за отсутствия Украины в списке возможных цивилизаций?

Ох вже цей Назар, ніяк не угомониться!)

сподіваюсь, що всі що залишились — всі будуть.

по старту заголовку я думав тут буде якийсь секс скандал

А я вже десь тут казав що вони випустять сире непотрібство і за ваші гроші допилюватимуть його ще роки 2))))

Прекрасно. Карма існує.

Підписатись на коментарі