Моя перша комерційна гра Everwarder виходить у Steam після 3-х років розробки

Привіт!

Мене звати Олег, я студент 4-го курсу Українського Католицького Університету і впродовж останніх 3-х років я працював над моїм першим комерційним проектом — грою Everwarder.

На розробку пішло більш ніж 3000 годин. Було багато моментів, коли хотілось кинути цей проект, але, на щастя, я зараз тут, і гра виходить вже сьогодні, 6 лютого!

Everwarder — це свіжий погляд на жанр tower defense, що поєднує роуглайт-механіки з концепцією виживання. Боріться проти насуваючої темряви та знищуйте ворогів із допомогою юнітів. Збирайте артефакти, купуйте покращення, відкривайте стародавні структури, розблоковуйте нові юніти та багато іншого!

Steam: store.steampowered.com/app/2307170/Everwarder

Буду вдячний за підтримку і відгуки!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось14
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пам’ятаю як залипав колись в українську Тд Infinitode 2, що вийшла на Андроїді, а потім і в Стімі, дуже сподобалась. Якщо буде час, то і цю гру спробуємо.

Теж фанат Infinitode 2, деякі дизайн рішення приймав надихаючись нею)

Дуже подобається FX та фідбеки

На macOS в стимі висить плашка «Notice: This product is not compatible with macOS 10.15 Catalina or above.». Судячи з усього, гра 32-бітна. Працює начебто норм (пройшов першу частину туторіалу, ніяких нарікань з технічного боку), але це може відлякати потенційних покупців. Зараз на macOS <10.15 майже нікого не залишилось. Розгляньте можливість зібрати 64-бітну версію. Зрозуміло, що геймери на мак це не основна мета, але якщо це не вимагатиме забагато зусиль, то краще зробити більш сучасну збірку.

Вже отримав схожий коментар, дякую. Обов’язково спробую зробити білд для 64-бітної системи. Але це загалом дивно, що дефолтна вибрана система під білд на MacOS в Unity не є такою, що працює у більшості.

А роскажіть як ви видавця знайшли? І яку роль він зіграв?

Надсилав листи багатьом, кілька зацікавилось, ну і з ними вже говорили. На рахунок ролі сказати складно, вони багато з чим допомагали мені. По відчуттях тут десь 50/50 саме з цим видавцем. Але, в цілому, я задоволений ними.

Цікавий концепт, і дивно, що мало українських кураторів її відзначили як українську.
Треба буде згодом придбати та погравши додати відгук у свого, це доволі непогано впливає на ранжування для інді — ігор, хоч інструмент і кривуватий.

Дякую! Так, ранні відгуки — це золото!

Підписатись на коментарі