Просування гри в Х (Твіттер) з допомогою гештегів та #ІгроКачка
В Х(Твіттер) гештеги відіграють більшу роль ніж в інших соціальних мережах, бо фактично по них досі відбувається пошук контент і їх вплив на рекомендації схожого теж вагоміший. Це можуть і використовують ігрові розробнику, створивши для більшості днів тижня активності.
Деякий час аналізуючи це, я видалив для себе найбільш популярні і ті, що найчастіше бачу:
- #screenshotsaturday — ділимось скріншотами (як і в відповідній темі на GameDev DOU кожну cуботу).
- #wishlistwednesday — просимо додавати гру в бажане.
- #TrailerThursday — ділимось трейлером своєї гри.
Звісно є багато інших, тематичних по дням і купі різних критеріїв. Так, я подумав, що гарною ідеєю було б мати і свій локальний гештег для просування українських ігор. Так буквально на колінці і без зайвих планувань була вигадана #ІгроКачка.
Мені здалось дотепним, що це допомагатиме прокачати гру і також є гро слів до качок (птахів). День, коли це буде відбуватись обрав, той який на думку був найбільш незаповненим — четвер.
На разі я спробував всього два рази, і хоча не вийшло охопити надто велику аудиторію це дало свої позитивні результати. Після другої #ІгроКачки я запитав учасників, а це розробники ігор Tailgate та Catfall (качка допомогла собаці та коту :). Вони поділись результатами росту кількості додавання в бажане відносно звичайного після участі в події.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів