Розробники Palworld запустили видавничий відділ. За 15 годин менеджер отримав 1,5 тисячі запрошень в Linkedin і 70 листів
Pocketpair, відома завдяки Palworld, запустила власний видавничий підрозділ — Pocketpair Publishing. Компанія одразу ж оголосила про партнерство з Surgent Studios, яка працює над горором. Новий напрямок діяльності студії зацікавив багатьох інді-розробників. Вони почали масово надсилати запити та листи.
Про це розповів менеджер з видавничої діяльності та директор з комунікацій Pocketpair під псевдонімом Bucky. Він написав, що за 15 годин отримав понад 1,5 тисячі запрошень в LinkedIn. Люди почали масово надсилати запит на встановлення контакту. А ще 68 листів відправили на пошту.
«Мої вхідні повідомлення до цього були порожні... Думаю, я недооцінив, наскільки великою буде зацікавленість», — написав Bucky.
Далі його запитали про політику Pocketpair Publishing. Тобто чи не буде компанія встановлювати творчий контроль над розробниками. На це менеджер відповів, що у видавничого підрозділу дуже проста філософія.
«Ми даємо вам гроші. Ви створюєте гру. Ми даємо розробникам фінансову свободу створювати ігри, які вони хочуть, щоб їм НЕ доводилося зв’язуватися зі смердючими керівниками та задирами», — додав Bucky.
Форма для подачі проєктів Pocketpair Publishing відкрита абсолютно для всіх. Компанія не встановлювала ніяких обмежень щодо жанрів чи масштабів.
Нагадаємо, нещодавно ми писали, як під час запуску Palworld підтримкою серверів займався один фахівець. Тоді студії дуже допомогла Epic Games, яка виділила додаткові потужності.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів