Який ідеальний вік для виходу на пенсію в геймдеві та що для цього потрібно зробити?
Привіт, спільното! Вчора в офіційному блозі Sony Interactive Entertainment вийшла новина, що президент та засновник Insomniac Games (Ratchet & Clank, Marvel’s Spider-Man) Тед Прайс йде на пенсію після трьох десятиліть роботи в ігровій індустрії. Прайс зазначив, що команда IG виглядає сьогодні надзвичайно потужно і в такій ситуації йому комфортно залишати її.
«Я піду з індустрії наприкінці березня. Я прийняв це рішення минулого року. Після понад 30 років керівництва Insomniac, я відчув, що просто настав час відійти вбік і дозволити іншим прокласти шлях для нашої команди... Insomniac була моїм життям, моїм домом далеко від дому протягом трьох десятиліть. Я радий офіційно приєднатися до лав шанувальників Insomniac і не можу дочекатися, щоб спробувати майбутні ігри виключно як гравець. Я не пам’ятаю, коли востаннє грав у будь-яку гру і підсвідомо не шукав помилок. Я готовий позбутися цієї звички! Дякую Insomniacs, нашим гравцям і відеоіграм за тридцять чудових років», — зазначив він у своєму листі.
Самому Прайсу цього року виповниться 53 роки. В сучасних умовах, надзвичайно приємний вік для виходу на пенсію. В цьому контексті згадався засновник української студії GSC Game World Сергій Григорович — в одному з інтерв’ю минулого року він зазначив, що не бере участі в роботі компанії і знаходиться «на пенсії». Йому в цьому році, нагадаю, виповниться 47 років.
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів