Який ідеальний вік для виходу на пенсію в геймдеві та що для цього потрібно зробити?

Привіт, спільното! Вчора в офіційному блозі Sony Interactive Entertainment вийшла новина, що президент та засновник Insomniac Games (Ratchet & Clank, Marvel’s Spider-Man) Тед Прайс йде на пенсію після трьох десятиліть роботи в ігровій індустрії. Прайс зазначив, що команда IG виглядає сьогодні надзвичайно потужно і в такій ситуації йому комфортно залишати її.

«Я піду з індустрії наприкінці березня. Я прийняв це рішення минулого року. Після понад 30 років керівництва Insomniac, я відчув, що просто настав час відійти вбік і дозволити іншим прокласти шлях для нашої команди... Insomniac була моїм життям, моїм домом далеко від дому протягом трьох десятиліть. Я радий офіційно приєднатися до лав шанувальників Insomniac і не можу дочекатися, щоб спробувати майбутні ігри виключно як гравець. Я не пам’ятаю, коли востаннє грав у будь-яку гру і підсвідомо не шукав помилок. Я готовий позбутися цієї звички! Дякую Insomniacs, нашим гравцям і відеоіграм за тридцять чудових років», — зазначив він у своєму листі.

Самому Прайсу цього року виповниться 53 роки. В сучасних умовах, надзвичайно приємний вік для виходу на пенсію. В цьому контексті згадався засновник української студії GSC Game World Сергій Григорович — в одному з інтерв’ю минулого року він зазначив, що не бере участі в роботі компанії і знаходиться «на пенсії». Йому в цьому році, нагадаю, виповниться 47 років.

Стало цікаво, а який вік для вас був би ідеальним для виходу на пенсію? І на яких умовах? На вашу думку, як цього можна досягти, працюючи в геймдеві?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Питання вихіду до пенсії в ранньому віці це сильно, але якщо ставити таке запитання, то ГЕЙМдев являє собою найкращу можливість це реалізувати?? Розумію, там багато хто працює за ідею,призначенням, да кошті там такіж як і у інших айті напрямках якщо в тебе є голова та мотивація, Може краще стати власником контори чи змінити на більш лайтовіший напрям :)

Який ідеальний вік для виходу на пенсію в геймдеві та що для цього потрібно зробити?

В геймдев краще і не заходити, він існує чисто, щоб ти такий красівий в 25 років закінчив універ, пішов працювати робити ігри, в 27 вигорів від 100 годинного робочого тижня і мізерної зарплатки, і пішов працювати в нормальну галузь.

Працюю 4 роки, жодного тижня не працював довше 40 годин.

Я не з геймдеву, але всеодно відповім.
На мій погляд ідеальний період для виходу на пенсію — це десь в районі 45 років +/-5 років. Ідея виходу на пенсію у 60+ при середній тривалості життя в Україні в районі 70 — це майже те саме, що графік роботи 6/1 — 6 днів працюєш, щоб потім лише 1 відпочити, тільки в масштабі десятиліть — 60 років напруженого життя (навчання, робота), щоб потім всього 10 років займатися чим хочеш, і то якщо пощастить і якщо будуть сили і здоров’я.

Якщо ж вийти на пенсію у 45+/-5, то по-перше попереду буде набагато більше вільного часу, щоб насолодитися вільним життям. По-друге буде більше сил, бо одна справа займатися тим що хочеш у 45 і зовсім інша — у 65. І по-третє, багато хто чув таке правило: «Робота займає весь час, який на неї виділено». Тобто якщо на щось виділити 4 години — ви це зробити за 4 години, а якщо виділити 4 дні — то робота, яку можна було б виконати за 4 години — розтягнеться на 4 дні (будь ласка давайте без жартів про вагітних жінок і 9 місяців). Так от, виходячи з цього, якщо поставити собі за мету заробити достатньо грошей для виходу на пенсію за 20 років (з 25 до 45) — ви це зробите. Але якщо виділити собі більше часу, скажімо 40 років (з 25 до 65) — процес просто розтягнеться, ви будете менше відкладати/інвестувати, більше витрачати на фігню, але врешті решт на пенсію у 65 вийдете з плюс-мінус таким же капіталом, як могли б вийти у 45, якби поставили таку мету і виділили менше часу на її досягнення.

Ідея виходу на пенсію у 60+ при середній тривалості життя в Україні в районі 70

Ця статистика очікуваного віку від народження. Якщо ти уже дожив скажімо до 35, то твій очікуваний вік життя буде значно більше 70.

Буду працювати до останнього полігону

Засновник успішної студії != звичайний гребець

Перші виходять на пенсію коли захочуть. Другі — коли зможуть.

Яка пенсія? Чуваки заробили собі на пенсії мабуть ще років 20 тому, простим людям пенсія світить лише коли втратиш зір чи руки коли почнуть трястись (:

Який ідеальний вік для виходу на пенсію

З народження.

що для цього потрібно зробити?

Народитись у сім’ї багатого та впливового швейцарського бізнесмена.

Підписатись на коментарі