Маю концепцію козацької рольової гри з відкритим світом. Шукаю людей готових разом її втілити
Привіт, спільното! Мене звати Тарас і я придумав концепцію козацької гри, якою б хотів поділитися. Називатись вона буде «Дике Поле». Відкритим світом там буде Дике Поле — регіон на півдні України, переважно степовий, в якому тоді жили поляки, кримські татари, московити й звісно ж українські козаки.
Отже, гравець буде грати за певного персонажа (українця, поляка, московита чи кримського татарина), якого створює сам — починаючи від зовнішності й закінчуючи характеристиками. На початку гравцю 18 років і він простий селянин, селянин чи міщанин (залежно від обраного народу). Далі гравець зможе сам вирішувати, що йому робити. Це відкритий світ і персонаж може далі жити в селі й займатися батьківським господарством, потрохи збільшуючи та розширюючи його, або може піти в наймити, працювати торговцем чи барменом в пивниці. Тобто заробити грошей, побудувати свою хату й завести власне господарство. Він може завести дівчину, одружитися й народити дітей, може знайти друзів, товаришів й ворогів, стати головою поселення та розвивати й розбудовувати його. Все це в рамках одного поселення!
Але також гравець може подорожувати й вивчати загадковий світ Дикого Поля, самостійно виживати й шукати здобич на нейтральних територіях. Ну, або ж зібрати загін й робити це із ним. Створювати торгові точки, каравани тощо. Ну й звісно ж, персонаж може піти у фортецю своєї держави й здобути військову освіту. Після цього він зможе прокачувати свої бойові навички, ходити у військові походи та набіги на інші держави. Також йому доведеться брати участь у відбитті ворожих нападів. У фортеці персонаж зможе будувати військово, або ж політичну кар’єру й зрештою стати частиною військово-політичного керівництва держави.
Особливістю гри буде її український колорит, українське й козацьке народне вбрання, хати мазанки, українська мова й традиції в селах (наприклад вечорниці, щедрівки тощо), святкування українських свят (Різдво, Івана Купала, інші.), кобзарі. Звісно ж, головна родзинка гри — українські пісні та думи, від довгих журливих козацьких дум на бандурах чи кобзах до простих і веселих народних пісень. Все це буде задавати грі неймовірного українського колориту
Маю детально прописані аспекти гри, механіки й загалом гра, можна сказати, продумана. Наведений вище текст це лише дуже узагальнений опис. Виконую роль такого собі геймдизайнера. Не хочу ніяких грошей, лише реалізації своєї ідеї. Люди, готові взятися за це — пишіть, надам повний текст концепту гри з усіма деталям та механіками. Якщо буде потрібно, пропишу ще механік, деталей й важливих моментів. Адже, оскільки я в цій справі не професіонал, то поки не до кінця знаю, як має виглядати повноцінна, прописана концепція гри.
60 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів