Нотатки оператора дронів ДШВ про найтяжче на війні та асоціації з далекого дитинства. Частина перша

Вітаю.

Мене звати Олександр. Більше трьох місяців тому мене перевели з оператора РЛС в ДШВ, де я почав працювати на дронах. Я записував свої думки у вигляді невеликих заміток. Не думав їх розповсюджувати, але з’явився привід для публікації — потреба підрозділу в необхідних речах. Тому вирішив поділитися.

Три з половиною місяці роботи пілота. Життя по підвалах та в норах. Найтяжче було, коли до мене звернулась мама мого побратима, який зник в серпні. Вона хотіла дізнатись про нього хоч якусь інформацію. Де він? Може хтось знає? Вона писала усім хто був в його телефонній книжці. Хвилин десять я був у ступорі. Я не знав, як правильно їй написати. Написав текст, додав останнє фото де ми разом і скинув скріни нашого з ним листування. Його відправили на Кринки, що з ним — я досі не знаю.

Решта «проблем» — лише буденні дрібниці. Я ніколи не думав, що буде позитивний досвід, коли ти зростаєш поруч із квартирою алкоголіків. Просинаєшся від потужного обстрілу і сам собі з просоні кажеш: «Блін, в них знов щось впало». Після чого далі засинаєш. Мабуть, так мій мозок чи моя підсвідомість мене береже і переводить це в асоціацію з далекого дитинства до якої я звик.

Важко чути новини, що хтось, з ким я служив і кого знаю, загинув. Не віриться та хочеться думати, що все гаразд і просто помилились. Але це відчуття швидко проходить і ти повертаєшся в реальність.

Герої вмирають. Як би пафосно не казали, що вони живі, і далі по тексту... Все, що я хочу, щоб життя тривало. Було добро, була любов, були можливості для пошуку власного шляху. І це триває там де нема пошесті. Люди можуть не згадати ім’я жодного Героя і не усвідомлювати завдяки кому в них є всі можливості. Головне, щоб вони залишались Людьми і це є найвищою шаною для Героїв.

Можливо, текст вийшов дещо сумбурний. Можливо наступного разу вийде краще.

Але зараз в моєму підрозділі є складнощі з розхідниками. На фронті автомобіль теж розхідник, як і дрони, які потрібні завжди. Якщо є можливість, то, будь ласка, поповніть банку куди ми збираємо на важливі та необхідні речі.

Збір на Пікап із РЕБ

Підрозділ БПаК 71-ої бригади, збирає кошти на покупку автомобіля пікапа із захистом РЕБ.

🎯 Мета — 800 000 ₴

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/6Bozz2NZQu

💳Номер картки банки
4441 1111 2047 0566

Окрім того, збираємо на оптоволоконні катушки для ФПВ

Долучайтеся, будь ласка, до збору!

Поповнити конверт через Приват24
www.privat24.ua/send/27ntb

Номер картки конверта
5168 7521 3632 8849

Також можна долучитися до нашого каналу в телеграмі за цим посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В 71-ій служить мій кум, теж аітйшник, до речі. ІТ-ДШВ, я так розумію 🙂
Закинув, розповсюдив. Удачі вам, хлопці! 🙏

Дякую, Вам, за службу!

Піднімаю топік в списку форуму, бо, мабуть, багато хто його не бачив і тому не закинув пару сотень. А тепер побачить і закине.

Збір потроху рухається. Будь ласка, долучайтеся.

Тут початок історії Олександра — gamedev.dou.ua/forums/topic/50509

Тема піднімається, увага привертається

Збір триває. Долучайтесь, будь ласка. Без Вас він не закриється.

Допоможіть, будь ласка, зібрати кошти на покупку автомобіля пікапа із захистом РЕБ.

Збір триває, а друга частина нотаток вийшла тут — gamedev.dou.ua/forums/topic/52102

Так, треба тримати його на виду.
А ще дуже скоро вийде друга частина нотаток Олександра.

Підписатись на коментарі