Нотатки оператора дронів ДШВ про найтяжче на війні та асоціації з далекого дитинства. Частина перша

Вітаю.

Мене звати Олександр. Більше трьох місяців тому мене перевели з оператора РЛС в ДШВ, де я почав працювати на дронах. Я записував свої думки у вигляді невеликих заміток. Не думав їх розповсюджувати, але з’явився привід для публікації — потреба підрозділу в необхідних речах. Тому вирішив поділитися.

Три з половиною місяці роботи пілота. Життя по підвалах та в норах. Найтяжче було, коли до мене звернулась мама мого побратима, який зник в серпні. Вона хотіла дізнатись про нього хоч якусь інформацію. Де він? Може хтось знає? Вона писала усім хто був в його телефонній книжці. Хвилин десять я був у ступорі. Я не знав, як правильно їй написати. Написав текст, додав останнє фото де ми разом і скинув скріни нашого з ним листування. Його відправили на Кринки, що з ним — я досі не знаю.

Решта «проблем» — лише буденні дрібниці. Я ніколи не думав, що буде позитивний досвід, коли ти зростаєш поруч із квартирою алкоголіків. Просинаєшся від потужного обстрілу і сам собі з просоні кажеш: «Блін, в них знов щось впало». Після чого далі засинаєш. Мабуть, так мій мозок чи моя підсвідомість мене береже і переводить це в асоціацію з далекого дитинства до якої я звик.

Важко чути новини, що хтось, з ким я служив і кого знаю, загинув. Не віриться та хочеться думати, що все гаразд і просто помилились. Але це відчуття швидко проходить і ти повертаєшся в реальність.

Герої вмирають. Як би пафосно не казали, що вони живі, і далі по тексту... Все, що я хочу, щоб життя тривало. Було добро, була любов, були можливості для пошуку власного шляху. І це триває там де нема пошесті. Люди можуть не згадати ім’я жодного Героя і не усвідомлювати завдяки кому в них є всі можливості. Головне, щоб вони залишались Людьми і це є найвищою шаною для Героїв.

Можливо, текст вийшов дещо сумбурний. Можливо наступного разу вийде краще.

Але зараз в моєму підрозділі є складнощі з розхідниками. На фронті автомобіль теж розхідник, як і дрони, які потрібні завжди. Якщо є можливість, то, будь ласка, поповніть банку куди ми збираємо на важливі та необхідні речі.

Збір на Пікап із РЕБ

Підрозділ БПаК 71-ої бригади, збирає кошти на покупку автомобіля пікапа із захистом РЕБ.

🎯 Мета — 800 000 ₴

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/6Bozz2NZQu

💳Номер картки банки
4441 1111 2047 0566

Окрім того, збираємо на оптоволоконні катушки для ФПВ

Долучайтеся, будь ласка, до збору!

Поповнити конверт через Приват24
www.privat24.ua/send/27ntb

Номер картки конверта
5168 7521 3632 8849

Також можна долучитися до нашого каналу в телеграмі за цим посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В 71-ій служить мій кум, теж аітйшник, до речі. ІТ-ДШВ, я так розумію 🙂
Закинув, розповсюдив. Удачі вам, хлопці! 🙏

Дякую, Вам, за службу!

Піднімаю топік в списку форуму, бо, мабуть, багато хто його не бачив і тому не закинув пару сотень. А тепер побачить і закине.

Збір потроху рухається. Будь ласка, долучайтеся.

Тут початок історії Олександра — gamedev.dou.ua/forums/topic/50509

Тема піднімається, увага привертається

Збір триває. Долучайтесь, будь ласка. Без Вас він не закриється.

Допоможіть, будь ласка, зібрати кошти на покупку автомобіля пікапа із захистом РЕБ.

Збір триває, а друга частина нотаток вийшла тут — gamedev.dou.ua/forums/topic/52102

Так, треба тримати його на виду.
А ще дуже скоро вийде друга частина нотаток Олександра.

FPV впаде, втративши ціль. Мавік заблукає, бо ворожий оператор втратить сигнал. Якщо на автівці буде автомобільний РЕБ.

Тому давайте допоможемо зібрати на пікап із захистом РЕБ для взводу БПаК 71-ої бригади.
Будь ласка, долучайтеся! Кожен внесок важливий.

FPV впаде, втративши ціль. Мавік заблукає, бо ворожий оператор втратить сигнал. Якщо на автівці буде автомобільний РЕБ.

Тому давайте допоможемо зібрати на пікап із захистом РЕБ для взводу БПаК 71-ої бригади.
Будь ласка, долучайтеся! Кожен внесок важливий.

Будь ласка, долучайтеся.

Підписатись на коментарі