Більшості гравців не потрібні ігри у 6 разів більші за Skyrim, а через нарощення масштабів падає якість — директор Fallout: New Vegas
Схоже, в геймдеві зʼявляється новий тренд. Досвідчені розробники все частіше висловлюються проти створення масштабних
Фахівець опублікував новий ролик на власному YouTube-каналі. В ньому Соєр відповів на декілька питань користувачів. Одне з них стосувалося тривалості сучасних інтерактивних проєктів. Розробник відповів, що більшості гравців не потрібні гігантські масштаби. А через нарощення обʼєму контенту падає його якість.
«Нам не потрібно ставати більшими. Просто зупиніться. Я не думаю, що більшість гравців хочуть ігри, які в шість разів більші за Skyrim або у вісім разів більші за The Witcher 3.
Ігри ставали все більшими й більшими, і це ставало все більш і більш дивовижним, а потім, в певний момент, підтримуючи такий об’єм, відбувається падіння якості — ми вже не наймаємо у вісім разів більше підрядників. Мається на увазі, дизайнерів світу і художників. Тому речі починають відчуватися менш унікальними та зробленими на замовлення», — заявив Соєр.
Розробник також вважає, що ігри на обовʼязково проходити до кінця. Головне — це отримати приємний досвід протягом часу, доки проєкт викликає інтерес.
«Деяким гравцям дійсно потрібно закінчити гру, але я б сказав, що більшість гравців, включаючи мене, не надто переймаються завершенням ігор. Якщо я заглиблююсь у гру, проходжу її на 80%, то я дійсно хочу довести її до кінця. Але якщо я отримую від неї приємний досвід, мені не потрібно її завершувати — це не так важливо», — підсумував Соєр.
Нагадаємо, раніше ексдиректор Sony Interactive Entertainment Шон Лейден назвав
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів