Шукаю ідеї для благодійного івенту в стилі Гаррі Поттера з технологічними інноваціями: ваші поради?

Привіт, спільното!

Маю ідею організувати 100% благодійний івент у стилі Гаррі Поттера для фанатів цієї теми, і хотіла б порадитись з вами. Планую зробити захід, на якому гості зможуть не лише насолодитися атмосферою Хогвартсу, а й взаємодіяти з технологіями для створення інтерактивного досвіду.

Маю кілька запитань:

1. Які технології можна було б використати на такому заході? Наприклад, чи може бути цікавим застосування AR/VR для тематичних ігор або активностей?
  2. Які стартапи або технологічні компанії могли б бути зацікавлені в участі в такому заході?
  3. Які інтерактивні ідеї ви б хотіли побачити на подібному заході?

Буду дуже вдячна за ваші поради! Дякую за будь-яку допомогу! :)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хай Гладка Пані з мовною моделлю на основі ШІ на вході запитує пароль)) І загалом повісити пару рухомих портретів, щоб з ними можна було поспілкуватись

Трохи офтоп, але якщо будете робити такий івент, я б порадила ще звернути увагу на досвід Wizard Day та Гаррі Поттер і Зимовий фестиваль, які цьогоріч пройшли в Києві. Звичайно, це інший формат, більш масштабний і без технологій, але на чужих помилках в будь-якому разі можна вчитись :) Я була на першому, а на другому були мої друзі. Тож можу поділитись враженнями, якщо раптом це буде корисно. Нехай все вийде!

Чарівна паличка з nfc чипом на кінці у якості пропуску/ідентифікатора.
Можна розкидати різні активатори по приміщенню. Типу картинки яка позначає що «отут можна заюзати паличку».
Навів ти такий паличку на дверний замок або пристрій зчитування і двері відкрилися.
Магія...

Ля, дуже чотко!

Підписатись на коментарі