Створення власної настільної гри «Кіберпростір», яка занурює гравців у світ IT-індустрії
💻 Привіт, друзі! Мене звати Олексій Борунов і я маю неймовірну новину — ми створюємо унікальну настільну карткову гру, яка занурює гравців у світ IT-індустрії! Але це не просто гра. Це справжня стратегічна подорож через виклики сучасного технічного світу, що поєднує тактичне мислення, взаємодію між гравцями та інтригуючий ігровий процес.
Чому це важливо?
- Розвиток критичного мислення. В грі вам доведеться логічно мислити, планувати та адаптуватися до змін, щоб випередити суперників.
- Популяризація IT-культури.Гра розкриває реалії IT-світу — роботу розробників, тестувальників, хакерів — у розважальному форматі.
- Об’єднання гравців. Гра створена для дружніх компаній, сімей чи навіть турнірів, сприяючи соціальній взаємодії.
Що ми вже зробили?
- Розробили правила та унікальні механіки: сторіпоінти, хантинг, рекрутинг, а також ультимативні карти, що додають інтриги.
- Створили тематичні фракції (розробники, хакери, тестувальники), кожна з яких має свої унікальні стратегії.
- Розробили дизайн прототипу карт у стилі силуетингу, який відображає дух гри.
- Провели перше тестування та отримали цінний фідбек.
Хто ми?
Я — Олексій, iOS-розробник з України, який вирішив об’єднати досвід у розробці програмного забезпечення, тестуванні та любов до настільних ігор. Разом із талановитою командою ми створюємо гру, яка стане цікавою не лише для фанатів IT, а й для гравців, які шукають щось нове.
Що далі?
- Фінальне балансування гри. Завдяки тестам вдосконалюємо механіки та готуємо остаточну версію правил.
- Розширення гри. Додаємо нові фракції та більше стратегічних можливостей.
- Друк першого тиражу. Працюємо над якісними матеріалами, дизайном карт і упаковкою.
- Промоція. Плануємо турніри, інтерактивні презентації та співпрацю з настільними клубами.
Шукаємо підтримку!
Ми шукаємо інвесторів і партнерів, які допоможуть нам реалізувати цей проєкт. Ваш внесок допоможе:
- Створити гру, яка стане новаторською у світі настільних ігор.
- Популяризувати українські таланти на міжнародному рівні.
- Надихнути нове покоління на інтерес до IT та креативності.
👉 Більше про проєкт можна дізнатися за цим посиланням.
Давайте разом зробимо цю ідею реальністю! 🙌💙 Дякую за вашу увагу та підтримку!
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів