«Засранці змусили мене повернутися в Twitter». Розробник з CDPR відповів, чому у Fortnite додали лише жіночу версію Ві з Cyberpunk 2077
Патрік Міллс обіймає посаду Franchise Content Strategy Lead у CD PROJEKT RED. Після критики від окремих користувачів він вирішив публічно пояснити, чому в межах колаборації з Cyberpunk 2077 у Fortnite зʼявилася лише жіноча версія Ві. Фахівець заявив, що це було виключно його рішення. А всіх невдоволених Міллс назвав «засранцями».
«Зробити фемінну Ві замість маскулінної Ві у Fortnite було моїм рішенням, і я зробив це, тому що мені більше подобається фемінна Ві, а маскулінний персонаж у нас уже був у вигляді Джонні. Ось і все», — написав Міллс.

Далі фахівець пояснив, що в межах цього партнерства не вдалося б реалізувати обидва образи. Тож довелося обирати, і Міллс вирішив зупинитися на жіночій версії. А в ще одному повідомленні розробник назвав всіх невдоволених «засранцями», тільки в більш лайливій формі.
«Обидва варіанти Ві, жіночий та чоловічий, чудові. Але нам не вдалося б реалізувати їх обох у цій колаборації, тож потрібно було зробити вибір.
Засранці змусили мене здути пилюку зі свого акаунту в Twitter», — відповів Міллс на невдоволення частини аудиторії.

Нагадаємо, нещодавно CD PROJEKT RED відреагувала на критику Цірі в ролі головної героїні The Witcher IV. Розробники вважають, що частина людей дуже привʼязалася до Ґеральта, проте вони пообіцяли довести правильність свого рішення.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів