Асет Dynamic Photo Camera для Unity + розіграш
Привіт! Я дуже люблю Octanta Studio, не тільки через те, що вони роблять незвичайні проєкти, які часто дивують глибиною геймдизайну, а і через те, що засновниця студії Дарія, свого часу, проходила один з моїх курсів з Unity, що дає мені додаткові причини ділитись їх успіхами.
Сьогодні я розповім вам про новий асет, який випустили Octanta Studio для Unity та розповім що треба зробити для того, щоб отримати його безплатно. Розгорнуту статтю про асет чекайте від авторів вже в січні.
Dynamic Photo Camera
Це універсальний Unity асет, який спрощує розробку ігор-квестів, навчальних інтерактивних ігор та механік з користувацьким контентом. Адаптований під ПК і мобільні, 2D і 3D. Він простий у налаштуванні, тому якщо ви новачок в Unity або геймдизайнер без технічних умінь, то все одно опануєте роботу з асетом.
Основний функціонал:
• Фото в будь-якій точці екрана під час гри.
• Розпізнавання об’єктів на фото: назва, координати або кастомний опис, невидимі слої (наприклад, фото проявляє відбитки на клавіатурі).
• Інтерактивність фотокарток (переміщення між стрічкою та дошкою, поворот, видалення).
• Збереження усіх даних фото між сесіями.
• Валідація фото об’єктом-детектором (наприклад, чи є на фото потрібний пароль).
• Бонус: Відтворення об’єктів з фото в ігровому світі (наприклад, дублікація сфотографованого ключа).
Розіграш!
Ми домовились про розіграш трьох ваучерів на повний доступ до Dynamic Photo Camera! Що для цього потрібно:
— Підписатись на мій телеграм канал з навчальними матеріалами для розробників Pixel Perfect
— Підписатись на канал авторів асету Octanta Studio
— Поставити + в коментарях до цього посту
Якщо учасників буде достатньо багато, то ми додамо ще пару ваучерів, а переможців визначимо шляхом рандому 28.12!
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів