«Крихка мужність». Актриса, яка виконала головну роль в Intergalactic, новій грі Naughty Dog, потролила критиків свого образу
Intergalactic: The Heretic Prophet — нова гра від студії Naughty Dog, яку анонсували на The Game Awards 2024. У проєкті розповідається історія мисливиці за головами Джордан А. Мун, а її образ втілила Таті Габріель. Частина користувачів розкритикували зовнішній вигляд протагоністки. Тим часом актриса нещодавно потролила всіх невдоволених.
Габріель опублікувала на власному акаунті в Instagram арт, створений ілюстраторкою під псевдонімом Luarya. На ньому зображені Джордан та Цірі з першого трейлера The Witcher 4. Вони пʼють «чай крихкої мужності» зі «100% сліз інцелів». При цьому головна героїня Intergalactic показує середній палець.
Виконавиця ролі протагоністки підписала арт: «Ти злишся, бро?». При цьому Габріель дуже задоволена, що бере участь у проєкті. Для актриси це здійснення мрії.
«Я неймовірно вдячна і схвильована можливістю працювати над цією грою разом із самим богом відеоігор Нілом Дракманом і всією командою Naughty Dog. Дякую, Ніле, за те, що побачив мене і довірив мені це твоє нове дітище, я обіцяю, що ти будеш мною пишатися, чувак. Ніколи не могла уявити, що, потрапивши в [екранізацію] Uncharted, я відчиняю двері, за якими знаходить те, що підірве мій дитячий мозок», — написала раніше в Instagram Габріель.
Нагадаємо, нещодавно ми писали, що трейлер Intergalactic: The Heretic Prophet встановив антирекорд для ігор від внутрішніх студій Sony. За короткий період він набрав більше дизлайків, ніж Concord.
61 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів