S.T.A.L.K.E.R. 2, Indiana та інше. Військовий і розробник Стас Шостак поділився враженнями про ігри та фільми, які спробував у відпустці
Стас Шостак — соло-розробник, відомий за іграми Tribal Pass і Titan Chaser. Зараз він проходить службу у 22 ОМБр. Нещодавно у військового була відпустка, тож він встиг дещо переглянути та пограти.
Враженнями про ці фільми та ігри Стас поділився на власному акаунті в Х. А ми з його дозволу публікуємо тред у цьому топіку.
- «100 років самотності» — оху*нний, магічний реалізм на повну, грандіозний та одночасно камерний і затишний. Під кінець хочеться повіситися, але з надією в очах, що якось воно для когось буде. Дружина книгу читала, а я ні (ловіть бидло), але сподобався, здається, обом беззаперечно«.
- «В Indiana Jones and the Great Circle грала дружина, я тільки підключався на кулачні бої, коли була її черга хавати попкорн і пити чай. Гра дуже кайфова, виглядає і вайбує ідеально, Трой Бейкер класно озвучив. Але яка ж вона довга, просто йо*нутися можна.
118-го разу вже зовсім не цікаво прокрадатися і бити однакових нацистів\фашистів, бо знайшов якусь field work і треба заново пролізти туди, де вже чотири рази був, чи плити на човні через всю карту, коли вже просто хочеться побачити фінал. Але пригодницькі відрізки та локації — ох*єнні».
- «Зі „Сталкера“, якби не кінець відпустки, я б напевно виліз у
2026-му з перервами на сон і їжу. Мені в ньому кайфово навіть просто тридцятий раз йти вже відомим шляхом, оббігаючи аномалії, щоб подивитися місце, де ще не був, і повернутися з хабарем. Наш RDR 2, я вражений».- «No Good Deed. Подивилися одну серію з надією, що буде схоже на перший сезон Dead To Me. Але є враження, що творці серіалу тримають мене за розумово відсталого, годують з ложечки чехівськими рушницями кожні 10 хвилин замість нормального розвитку та кліфгенгерами. Сумно. Плюс, якби не було чорної пари, яка грає дуже органічно, і від них якийсь flow прямо тече ті пʼять хвилин, що вони були [на екрані], то решта на контрасті може й не так деревʼяно б виглядала. Але здається, що вони всі сценарій вперше бачили вже під час знімання, чи режисери тупо не знали, що від них хочуть».
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів