До релізу The Witcher 4 ще роки, але вже відомо, що у грі будуть романи. Як ви до цього ставитеся?

Романи давно були характерною рисою RPG. Але Baldur’s Gate 3 вивела популярністю цього аспекту на новий рівень. Причому настільки, що під час маркетингу Dragon Age: The Veilguard постійно балакали про стосунки між персонажами. А тепер і CD PROJEKT RED анонсувала романи у The Witcher 4, хоча до релізу гри ще роки.

Директор розробки четвертої частини Себастьян Калемба та виконавчий продюсер Малгожата Мітренга дали інтервʼю виданню GameSpot. Журналісти запитали, чи можуть фанати розраховувати на романи, і керівники відкрито заявили, що вони будуть у грі.

«Безумовно. Це частина того, як ми робимо ігри. Це частина людської природи. Це цілком нормальна річ. Без цього, я думаю, ми не змогли б розповісти повну історію», — заявив Калемба.

Мітренга додав, що любовні стосунки — важлива частина нашого життя. Тож CDPR ставиться до романів, як до серйозного елементу своїх проєктів.

«Але, як завжди, ми хочемо приділити цьому багато уваги та зробити їх надзвичайно переконливими й дуже значущими. Тож це не просто романтика заради романтики. Це не шлях CDPR», — підсумував Калемба.

Нагадаємо, раніше ми писали, як CD PROJEKT RED відреагувала на критику Цірі в ролі головної героїні. Наративний директор Філіп Вебер вважає, що це повʼязано з любов’ю до Ґеральта.

Спільното, як ви ставитеся до романів в RPG? Вам важлива наявність такої фічі? Чи будуєте ви відносини з персонажами? І взагалі, Трісс чи Йен? Діліться в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну если по аналогии с первыми тремя частями то должно быть что-то типа
Ведьмак 4: Цири перетрахала полконтинента и заходит в трактир с фразы «Мне нужна шлюха»
Ведьмак 6: Цири с климаксом

Мені здається, ігри ще на знайшли ту саму формулу формування роману. Там доволі багато змінних. Все, що ми бачимо, це спроби знайти «золоту» середину між симулятором побачень та правильною послідовністю відповідей в різних моментах часу для заповнення шкали «любові» щоб вкінці побачити секс.

Відьмак 4, мені здається, не зробить якогось прориву, хіба що зробить краще, ніж попередні частини. Мені сподобалась зовнішність Цирі. Я очікую, що, як і з мужчиною-протагоністом, граючи за неї, доведеться добиватись свої майбутніх партнерів (не лише чоловіків, тому що ми знаємо нашу «сучасність», яку в грі 13-го століття не вийде ігнорувати).
Буду радий, якщо побачу щось нове.

вона лесбувала по книжкам ще до «сучасностей»

Оо, ну тим більше цікаво буде, що ж там вигадають з нею)

не лише чоловіків, тому що ми

читали книги і знаємо що там Цирі спала як з хлопцями так і з дівчатами.
Але кого цікавить нудний «канон» якщо є можливість понакидати на те що автори прогнулися під чиюсь «адженду»

Золтана можна буде романсити?

Підписатись на коментарі