В CDPR вважають, що критика Цірі як головної героїні The Witcher 4 повʼязана з любов’ю до Ґеральта
Філіп Вебер, наративний директор The Witcher IV, прокоментував критику від частини користувачів щодо Цірілли в ролі головної героїні. В CD PROJEKT RED знали, що таке рішення буде суперечливим для деяких фанатів. На думку розробників, це повʼязано з любовʼю до Ґеральта. Команда хоче довести правильність вибору протагоністки.
«Я думаю, що ми точно знали, що це може бути суперечливим для деяких людей, тому що, звичайно, в попередніх трьох частинах „Відьмака“ Ґеральт був головним героєм, і я думаю, що всім дуже подобалося грати за Ґеральта.
Мені дуже подобалося грати за Геральта, тому я думаю, що ми розуміємо, що якщо деякі люди думають, що вони все ще хотіли б бути Ґеральтами. Тому якщо це занепокоєння походить саме звідси, то воно цілком обґрунтоване», — заявив Вебер у розмові з VGC.
Наразі офіційний трейлер The Witcher IV має 3,7 мільйона переглядів, 252 тисячі вподобайок і 25 тисяч дизлайків. CDPR має намір довести, що вибір Цірі на головну роль — правильний і виправданий.
«Найкраще, що ми можемо зробити, і я думаю, що це дійсно наша мета, — це довести, що з Цірі ми можемо зробити багато цікавих речей, щоб це було того варте. Тому що рішення зробити Цірі головною героїнею було прийнято не вчора, ми почали робити це дуже давно.
Цірі вже була другим протагоністом у романах Анджея Сапковського та другим ігровим персонажем у The Witcher 3: Wild Hunt. тож для нас це було природним розвитком того, що ми робили протягом тривалого часу. Крім того, для людей, які дійсно люблять Ґеральта, це дозволяє нам вшанувати кінцівку, яку Ґеральт мав у The Witcher 3 та Blood and Wine», — додав Вебер.
Наративний директор також відзначив, що Цирі знаходиться на початку своєї пригоди. Тому у розробників є змога розповісти нові історії, наприклад, показати, що означає стати відьмачкою.
«Ми також вражені тим, що багатьом людям подобається наш вибір, що вони в захваті від нього, що вони розуміють, звідки він прийшов. Крім того, спільнота сама виконує частину нашої роботи, пояснюючи, чому це правильний вибір. Кожен має право на власну думку, і ми віримо, що вона походить від пристрасті до наших ігор, і я думаю, що найкращою відповіддю на це питання буде сама гра, коли вона вийде», — додала виконавчий продюсер The Witcher IV Малгожата Мітренга.
Нагадаємо, «Відьмак 4» було анонсовано на The Game Awards 2024. Перший трейлер був пререндером, проте демонстрував квест, який реалізують в грі.
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів