Творець PlayStation збирався вийти на сцену TGA 2024, але йому не дозволили

На The Game Awards 2024 не обійшлося без курйозів. «Батько» PlayStation Кен Кутарагі хотів вийти на сцену, коли почув своє прізвище. Проте йому не дали цього зробити.

Відео з цією ситуацією опублікував користувач Х під псевдонімом Corrosion. На початку основного шоу TGA 2024 його організатор та ведучий Джефф Кейлі оголошував відомих гостей, які присутні в залі. Одним з перших він назвав Кена Кутарагі — «батька» PlayStation. Саме цей фахівець керував створенням дебютної консолі Sony.

Коли прозвучало його прізвище, Кутарагі збирався вийти на сцену. Проте, схоже, що відомого розробника завернули назад. Тим часом Кейлі продовжив свою промову.

Нагадаємо, ми зібрали всі анонси з TGA 2024 в окремому матеріалі. А тут можна знайти всіх переможців, які отримали статуетки на церемонії нагородження.

Як гадаєте, чому трапилося непорозуміння? І чому Кутарагі таки не дали вийти на сцену? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тупий ragebait пост і тупа редакція доу яка це розносить (ви хоча б почитали реплаї цього користувача і попередні пости). Джефф просто перераховував відомих людей в залі а цей тіп собі накрутив що його запрошують на сцену.

він може взагалі не ідеально англійську знає, не слухав що там кажуть, почув своє ім’я, бачить його показують на екрані, усі йому навколо аплодують.
Шо тут ще можна подумати, окрім як «потрібна промова». Але Кілі, як завжди, не вміє викручуватись з незручних ситуацій, бо можна було якось пожартувати і пояснити все, а не робити вигляд що нічого не сталося. Чисто людина текст на пам’ять розповідає і все.

Завжди тішила на ТГА залізобетонна позиція японців ігнорувати англійську. При чому, я впевнений, що той самий Кодзіма англійську знає. Просто вийожується)

Ви, звісно, можете казати про те, що вам не подобається. Але за образи буде видалення коментарів і бан. Вважайте попередженням. Профіль було використано як джерело, ми не даємо оцінок, а описали ситуацію. Висновки — справа читачів.

Отже, нетупий редактор вирішив не видаляти коментаря і просто влупив мені бан на 30 днів. За ці 30 днів я так і не побачив новину про цю подію від любителя сенсацій та рейджбейт твітерних постів

Бан вам давав не я, а ось ще кілька натяків, як у цьому пості, і наступний дам вже я.

Це я вас забанив. І забаню ще раз без зволікання за зневагу до колег.

Якщо ви сам не розумієте, чому ситуація, коли максимально по тупому не дали слово Кену Кутарагі (хоча очевидно він був готовий до промови) важливіше за Кодзіму, який напердів — не мені вам це пояснювати.

p.s. У подкасті я згадував вчинок Кодзіми, тому претензія незарахована.

В них там все, напевно, жорстко по таймінгу. Але блін. Виглядає дуже неприємно

Цього року було багато жартів про жорсткий таймінг минулого. Свен Вінке навіть вийшов і сказав, що у нього є кредит за 2023-й. Йому тоді після виграшу BG3 навіть слова не дали, а чувак навіть в обладунках прийшов!

Але це прям дуже дивно виглядали, не уявляю, як відчував себе Кутарагі.

Крінж — це основа ігрових подій. Так було, є і завжди буде.

То ви ще виступ Снуп Дога не бачили)

Цього я б на сцену взагаі не випускав. Він же ж під дією накопичувального ефекта.

Підписатись на коментарі