Чи видавати українською книгу Realizing 3D Animation in Blender Сема Брубейкера?

Українське видавництво ArtHuss спеціалізується на літературі для людей творчих та креативних професій.

Наш «дзвінок другу», коли не впевнені, що робити — це запитати у вас! Думаємо охоплювати нові креативні тематики, як щодо 3D анімації? 🤔

Чи видавати українською книгу «Реалізація 3D анімації в Blender: Опануйте основи 3D-анімації у Blender, від створення ключових кадрів до руху персонажів»?

Завдяки їй ви зрозумієте функції та поведінку анімаційних кривих у Blender, зможете оживити персонажа за допомогою тривимірної анімації, вдосконалити композицію кадрів, симуляцію фізики та роботу з камерами... 😍

Це кольоровий зрозумілий посібник від професійного аніматора і викладача Blender Сема Брубейкера. Більше про книгу можна прочитати на Амазоні за посиланням.

Видавати українською? Пишіть в коментарях! Або ж запропонуйте свої ідеї книг та тематики, які вас цікавлять. Ми обов’язково врахуємо ваші побажання у видавничий план👌

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Це ті що поліванівкою японські книжки випускають? Від них нічого не купую і вам не раджу. Та й українською технічні книжки не потрібні. У мене є і багато для колекції — вони жахливі.

Анімую в Maya, а не Blender, але підтримую будь які пізнавальні книги українською)

Звучить круто, видавайте. Може я колись і для 3д-шників в своєму арт чаті конкурс зроблю, якраз буде норм приз :D

якраз сьогодні була думка про випуск книжок на українській та якими вони мають бути (в моєму варіанті мова була за Unreal Engine)

звісно книжки треба перекладати на українську для тих кому англійський не дуже легко дається, мало того — в блендері є українська локалізація

моя думка — перекладати вже треба те, що тут і зараз допоможе робити перші кроки у 3d, бо з цією війною нам треба швидко ставати IT-країною і вже заробляти грошів

як я кажу: «допоможіть українцям допомогти Вам»

Підписатись на коментарі