«Ідея клас, але дуже шалена». Олег Гороховський розповів, як у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl з’явився звук поповнення з monobank

Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів, як звук поповнення коштів в його сервісі потрапив у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Він додав, що це вже друга великодка про monobank в грі.

«Щоб почути, треба виконувати у торговців найдорожчий квест (за винятком того, що на пошук артефактів). Саме цей звук започаткував наше знайомство з розробниками Сталкеру, GSC Game World. Колись ми подумали: „У Сталкері ж буде багато оплат, а давайте туди поставимо наші звуки? Ніби mono обробляє всі платежі“. Звучить як неможлива ідея, але чом би не запропонувати?

GSC відповіли: „Ідея клас, але дуже шалена. Для кожної оплати не поставимо — це псуватиме досвід занурення у світ гри. Треба думати, як додати це тонше“

Через пару місяців вони показали нам цю великодку зі звуком. А ще самі відмалювали нашого кота, додавши його до гри як наліпку. Це ж вау! Ми розтанули і зробили максимум контенту в mono: і картку, і одяг кота, і навіть особливий звук КПК для оплат ігор. Ось такі взаємні жести поваги між двома українськими компаніями. Якщо я скажу, що ми нічого не платили за інтеграцію в гру, ви ж мені не повірите? А дарма — це правда;)», — розповів Гороховський.

Нагадаємо, що раніше ми зібрали добірку великодок в «Серці Чорнобиля». Серед них відсилання на Dark Souls, Call of Duty та «Гаррі Поттера».

А ви як, вже чули звук monobank у S.T.A.L.K.E.R. 2? Вірите Гороховському, що за інтеграцію вони не платили? Діліться думками в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цей звук нагадує звук підбирання предметів з Duke Nukem 3D

Коли гроші приходять на карту, в додатку звук поповнення є такий специфічний. Ось в побічних топ квестах він є. І наліпку в Заліссі я знайшов на вазі біля Хом’яка 😁

Хоч би УРЛку кинли, щоб почути що то за звук такий.

Точно! Гарна ідея, дякую)

Підписатись на коментарі