Допоможіть знайти S.T.A.L.K.E.R. 2 у підписці на Xbox

Привіт, спільното! Допоможіть пограти у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Хочу купити собі Xbox і пограти у гру. Чув що «Сталкер» по підписці безкоштовно, але знайти цю гру або ж взагалі список ігор для консолі не зміг. Я не розумію, в них якийсь кривий сайт. Постійно кудись не туди перекидує. Загалом, бачу що перенаправляє на PC GAME PASS, коли мені потрібно саме для приставки. Приставка в Україні що, не підтримується? Чому так?

Ось за цим посиланням вводив «Сталкер» — не знаходить. Нічого не зрозуміло, нічого не працює. І не зрозуміло, яка підписка потрібна. Хтось може нормально пояснити?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

При покупці боксу є в подарунок підписка на 3 місяці. Офіційно бокс не підтримується в Україні. Туреччина як регіон також. Тільки Корея або Польща або інші регіони треба гуглити. Якщо оформили геймпас в одному регіоні вже не зміните

У меня Украина регион и xbox game pass PC, stalker в наличии. Но я купил в Стиме, надо поддерживать GSC

Допоможіть знайти S.T.A.L.K.E.R. 2 у підписці на Xbox

мабуть програміст ©

В Україні офіційно діє тільки підписка РС, для приставок доведеться обрати іноземний регіон (Туреччина) і там придбати підписку ультімейт. Шукай інструкції в ютубі від алекса геймпас чи українського гіка Павла.

Не там шукаєш, тобі сюди. Потребує підписки Xbox Game Pass Ultimate.

І він же дає флайт сімцлятор

Що значно краще сталкера

Кожному своє, на кожний товар — свій покупець. Навіщо взагалі заходити в топіки про сталкер і писати що флай сим краще?

А подумай для чого

Тоопіків про сталкер уже мабуть 12

Вийшли в один день
Редакція щось недопрацьовує до свого імені та статусу.

А автор якщо мати е пасс підписку розкриє очі на світ

Підписатись на коментарі