За роботу тестувальника ігор пропонують платити криптою. Хтось стикався з таким?

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Доброго дня! Я виклав своє резюме на сайті по пошуку роботи і зі мною зв’язалися по такій вакансії: www.work.ua/jobs/6004569 . Протестувавши цю гру (Off the grid із Epic Game Store) декілька годин і зробивши подробний звіт (15 пунктів із скриншотами) менеджер почав казати, що виплати будуть тільки у кріпті (стейблкойн).

Як Ви вважаєте, це все лохотрон та развод?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Здравствуйте. Вам заплатили в итоге?

Почитайте як створити свій гаманець потрібної криптовалюти, як його надавати і як переводити в фіат. В чому у вас проблема, в тому, що ніколи не стикались з криптовалютою?

Почитайте про контору, що робить цю гру, особливо про засновників на сайті АнтиКор.

Там якась дуже дуже мутна історія і дуже сумнівні власники.

Хай платять
Тоді може редакція писатиме про баги flight simulator 2024

І не піаритисе гру про радіацію і горілку

про баги flight simulator 2024

а шо там?

А що в цьому такого? Платять у крипті то і норм. Яка там ЗП?

DOU Block List — якийсь фіговий екстеншн, не працює. Я знову бачу характьєрніка.

Пишу для тих тестувальників, хто хоче вже чи може захоче колись працювати виключно на себе: у програмному забезпеченні, яке працює з фінансами, бувають недоліки. Найпростіше вам (після їх виявлення вами) не турбуватись про винагороду у власників цього пз або розробників, а просто використовувати цей недолік на весь можливий його фінансовий потенціал і нікому нічого про це не розповідати.
Отакий варіант тестування за винагороду я вважаю найкращим. Бо тут можна отримати найбільшу винагороду і її розмір залежатиме від рівня ваших здібностей.

а просто використовувати цей недолік

А потім гуглиш «как входить в хату»

Та я пошуткував. Це ж був сарказм. Хіба не зрозуміло було?

Виглядає це дуже стрьомно
ФОП наче правильний. І 4 роки діяльності і КВЕди правильні
Але — у них ЖОДНОЇ вакансії крім тестувальників ігор, вакансії на кожному сайті об’яв. І виглядають вакансії просто та хайпово типу грай в ігри і отримуй гроші. Жодних вимог,
А ну попроси у них витяг з реєстру. Маю підозру що ці люди не мають жодного відношення до цього ФОП. Популярна схема на сайтах Work.UA і подібних які ніфіга не перевіряють

Тут таке діло, кхе...включив режим ванги і заліз на форум у 2050. Ти ба що мені з першої ж сторінки: «мені хочуть платити фіатними грошима, що тут не так, може це шахрайство?»

Ну у тебе оптимістична Ванга. Моя от відкрила топік «Мені пропонують дві банки тушенки да очистку території 200 м2 від радіоактивного сміття? Це норм ціна чи просити 3?»

Серед знайомих все більше і більше тих, хто вже отримує зарплату в USDT. Це, звісно, не великі галери, але тренд очевидний. Дякуємо потужному лідеру і його сворі.

Не забудьте потім створити топік як хтось с наших обранців щось краде з бюджету. Важливо, що красти не можна лише багатим, а бідних такі дрібниці як закони не стосуються.

Ще непрошені поради будуть?

Хехе, очікувана реакція від борця з корупціонерами. «А мене то за що» :)

Де я щось казав про себе? Справно плачу податки. Але якщо порівнювати умовних айтішників, які переходять на USDT, і чуваків, закупаючих яйця по 17 грн, то ти не в ту сторону воюєш, герой

Як Ви вважаєте, це все лохотрон та развод?

Та навіть ваш допис може бути прихованою рекламою гри чи вакансії, адже шахрайства вистачає через складнощі з наймом.

Варто було спершу створити гаманець, щоб спробувати отримати криптовалюту.

Далі перевірити, чи роботодавець дійсно існує, зберегти вакансію в архів, а вже потім піднімати галас, що ви очікували звичайні гроші, а вам підсунули криптовалюту, і що про таке варто попереджати заздалегідь.

Підписатись на коментарі