У Верховній Раді привітали команду GSC Game World з успішним релізом S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

У трибуни українського парламенту зібралася група депутатів для привітання студії GSC Game World з успішним релізом S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Фото події виклав народний депутат Ярослав Железняк.

Нагадаємо, вчора реліз шутера підтримали українські політики. До привітань приєдналися керівник Мінцифри Михайло Федоров, голова Комітету з податкової політики ВР Данило Гетманцев та керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Гра вийшла 20 листопада на ПК, Xbox Series X/S та в Game Pass. З нашим оглядом гри можна ознайомитися за цим посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

90% людей з себе строять експертів та горять про владу, в той час колиска демократії вибирає Трампа, той назначає Гаєтца на ген прока, чувіха, яка володію франшизою WWE на позицію міністра освіти, руснявого пропагандона Такера Карлсона, Бербок, ну і техно-генія Маска. Дяді, питання не в тому, комік(привіт від Рейгана), або ще щось, а в тому, що всі тут відписавші як давали хабарі, так і даєте, як купували водійські права, так і купуєте, виїжджаєте за кордон, ходите і вибираєте то сивочолого, то коміка, чого ви ниєте? Всі так люблять позерство и опозиційну позицію :)

а, ну тобто займатись рекламою це ок, коли у нас з військом біда))
представ ситуацію у тебе падає прод а замість того що фіксати або розгорнути бекап ти робиш презентацію на якусь довільну тему. Потім звісно тебе звільняють бо ти неадекват.

Десь я щось подібне , як в Трампа з кадрами, вже бачив, пахне плагіатом)) Але нічого, якось працює.

От тільки про Рейгана ти промахнувся. Він ПОЧИНАВ, як актор. Але перед тим, як балотуватись в президента, він здобув багаторічний політичний досвід, від керівника профсоюзом акторів до губернатора Каліфорнії (2 сторки поспіль).

Це не промах по тій самій причині, бо це єдиний шлях стати президентом в країні, яка є зразком виборчого права. Поїнт був у тому, що президентом не народжуються і немає такої професій, в принципі.

Выход очередного шутера в серии стал событием государственного масштаба?
Однако.

От трошки так, особливо є таке)

Мені от цікаво, як вектор цієї країни від
Розвиток, реформи, свобода перевернувся на мир труд май.
Таке враження що мене убило ракетою у 2022 і я переродився у світі де совок це топ ідеологія)

Ну... людина, у якої корупція світилася ще у програмі (я усе порішаю, ще не знаю як), під час війни, коли немає взагалі ніякого контролю... то совок й буде. Але це навіть не совок, це можливість рубити бабло, під відчуття, що тобі нічого за це не буде.

що? як ваш коментар відносится до новини, та і взагалі до реальності

та ніяк, просто депутати під час війни займаються рекламою)
цікаво скільки коштує такий трафік.

Також мені цікаво чи є у кохавинки якась нова лінійка рушників)
взагалі було б класно щоб кожну пятницю депутати у прямому ефірі розказували які потужні продукти запускає наш бізнес, але не просто розказували, а так з інтонацією і щоб епітетів побільше)

Ждем Григоровича в политике. Дорога открыта. Это успех

Ні дякую, вже є президент комік. (нічого проти до Григоровича як людини не маю, але кожен має займатись своєю справою)

Ну... по спеціальності президент ніде не готують. Не думаю, що це настільки важливо, тут скоріше питання, що людина взагалі не цікавилася політикою, а потім за один рік запригнула.

Ну людина принайні повинна бути у якійсь партії. І не просто у партії яку створила спеціально під ці вибори, а партії яка має певний політичний беграунд. Вести якусь політичну діяльність, бути відомим як політик і на міжнародній арені щоб закордонні політики і інвестори знали чого від тебе чекати. На крайняк бути відомим громадським діячем, який в принципі робить теж саме тільки що і політики без вижилів влади (що ще складніше тому респект).

тут залежно від моделі держави)

якщо дуже спрощено то
за всім стоїть бізнес, а політика це прокладка між народом і бізнесом.

Підписатись на коментарі