Коли S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде в Україні: GSC оголосила точний час
GSC Game World оголосила, коли саме українським фанатам вдасться спробувати S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. На жаль, реліз відбудеться не в 00:00 за Києвом — доведеться почекати до вечора.
Розробники опублікували в Х свіжий пост з картою світу, де позначено точний час виходу гаряче очікуваного шутера. Україну єдину виділили окремим контуром на зображені.
«Увага, сталкери — став відомий час запуску S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl! Зона відкриє свій Периметр по всьому світу, починаючи з 20 листопада 2024 року. Перевірте на карті, щоб знайти час релізу у вашому регіоні, і готуйтеся до подорожі в «Серце Чорнобиля», — написали розробники.

Згідно з опублікованою інформацією, реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 відбудеться 20 листопада, о 18:00 за Києвом.
Нагадаємо, раніше ми писали, що GSC виклала фінальні системні вимоги. Вони зросли у порівнянні з попередньо заявленими. А ще додалися рекомендовані параметри для 4К та Full HD з високими налаштуваннями.
29 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівскачал, поиграл
ну, анимаций они конечно напихали много, до єтого из анимаций біло только когда тебя на свалке бьют по башке ну или сознание теряешь от віброса, да и то єто условная анимация
ну еще доктор в тайнике, когда в растяжку лезешь
некоторіе вещи бесят, например лестниці — зачем там отдельно настраивать управление, что значит «взаимодействовать с летсницей»?
Но в целом понравилось, хотя в одном только прологе встретил 1 вілет и 1 лаг неписи (рихтера, или как там его)
Хлопцы поясните за казаков4, вроде уже вышли?
«Битва» («Казаки 4»), на новом движке и с новой графикой . Главной особенностью игры «Казаки 4: Битва» является то, что мы снимаем все ограничения на количество производимых солдат. Теперь вы можете создавать юниты на карте. А почему не было официального громкого релиза, вот ссылка, appfox.ru/...nline-strategii-kazaki-4
Ну нічого собі! В інтернеті можна замовити розробку онлайн гри online strategy development Cossacks 4 The battle всього за $169230 доларів США у якійсь компанії з Нью-Йорку або замовити те саме у Москві. Питання у тому, хто і кого тут намагається обманути.
Сайт appfox ru і сайт crocoapps com схоже на шахрайство. Я зміг знайти в інтернеті декілька матюків у сторону appfox ru на сайтах, що пов’язані з розробкою ігор і фрілансом; сайт appfox ru і його представників включено до дошок ганьби; appfox ru звинувачують у шахрайстві, підкупу людей і фальсифікуванні відгуків; appfox ru звинувачують у обмані клієнтів; appfox ru звинувачують у обмані співробітників, тобто наймають фрілансерів і не платять їм обіцяних грошей. Ці свідчення переказані з відкритих джерел з інтернету, що вдалося знайти переважно російською мовою.
Мене вразило, наскільки далеко вони зайшли. Навіть документальний фільм зняли про себе вони. Це настільки безсоромні шахраї з Москви, котрі готові підкупляти людей, брехати про те що неначе вони приймали участь у розробці сотень різних ігор і навіть вигадати гру, якої не існує. Козаки 4: Битва. Гри не існує.
Дочекались!
Хотел купить себе второго сталкера, но не стал.
Оказалось, ребёнок купил его чуть ли не полгода назад
сидим теперь ждём и на 1d20 выбрасываем кто будет играть первым
Я правильно розумію що на Xbox не буде української озвучки? Немає в списку взагалі.
Думаю має бути, інакше це буде тупо.
Подивимось. Поки що в американському сторі в описі гри є лише англійська як мова озвучки і список з 15 мов субтитрів, серед яких є свинособача і немає української.
Наскільки знаю — на консолях вже таке є\бувало що українська не вказана але вона у грі є. Що до свинособачої — це соромно повинно бути майкам, але там така корпоративна махіна що за усім не услідкують..
Щойно перевірив, у Alan Wake 2 також не вказано що є українська мова, але судячи з роликів, на xbox вона точно є. Також і з A Plague Tale: Requiem.
Буде
Українська мова на Xbox є. Російської немає ні в якому вигляді. То сране мікрософт не потрудилось обновити опис гри.
Та я думаю у них навіть нема шаблону де у списку буде українська, бо вище писав що навіть у іграх що вийшли вже «давно» не вказано це.
Хлопцы про Казаков 4 кто-то слышал?
Я мрію про Козаки 4 на основі механік Козаків 2.
Да Казаки это легенда жанра, которая требует продолжения с использованием новых технологий, я общался с человеком он хотел переделать игровую механику с использованием частиц. Казаки 2 это, по-моему, хлопцы 2D? У них еще была классная игра Завоевание Америки, но че то она не зашла вроде...
У меня до сих пор диск где то лежит, и казаки и завоевание. У сожалению,cd-rom в компе отсутствует))
Там еще одна стратегия у них была, называлась «Александр», но судьба у нее какая-то мутная была, по-моему, она не взлетела как Казаки!
Маководи, що робити будемо?
cloud gaming..
Я то знаю, алу куди краще податися і де є? я розраховував на відповідь по типу ці статті:
dev.ua/...r-2-iaiakshcho-1732184432
1час плойки в ТЦ — 120 грн будни, 200 грн выходные
Я вирішив підтримати вітчизняного виробника все ж таки віддалено. Boosteroid. А взагалі круто виходить. Буде подвійне вливання капіталу у внутрішні ринки. В гру і в платформу, яка теж наша.
Ну на ПК доведеться почекати ще кілька годин, витративши їх на завантаження 160 гігабайт.
Чомусь GSC вирішили не робити preload(
Є прелоад на хбокс
Вчора пропонувало
То є так. Але не на ПК, можна тільки здогадуватись чому..
Тобто ви не бачили «go to sleep samurai»? Тому що чуваки вміють включати гру і ламати її до офіційного релізу і спойлерити за рахунок одних лише файлів
це так не працює, в стімі є можливість переднього завантаження і файли за замовчуванням зашифровані partner.steamgames.com/.../sdk/uploading#Preloading
Саме так, файли гри захищені шуфруванням.