Коли S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде в Україні: GSC оголосила точний час

GSC Game World оголосила, коли саме українським фанатам вдасться спробувати S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. На жаль, реліз відбудеться не в 00:00 за Києвом — доведеться почекати до вечора.

Розробники опублікували в Х свіжий пост з картою світу, де позначено точний час виходу гаряче очікуваного шутера. Україну єдину виділили окремим контуром на зображені.

«Увага, сталкери — став відомий час запуску S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl! Зона відкриє свій Периметр по всьому світу, починаючи з 20 листопада 2024 року. Перевірте на карті, щоб знайти час релізу у вашому регіоні, і готуйтеся до подорожі в «Серце Чорнобиля», — написали розробники.

Згідно з опублікованою інформацією, реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 відбудеться 20 листопада, о 18:00 за Києвом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що GSC виклала фінальні системні вимоги. Вони зросли у порівнянні з попередньо заявленими. А ще додалися рекомендовані параметри для 4К та Full HD з високими налаштуваннями.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

скачал, поиграл
ну, анимаций они конечно напихали много, до єтого из анимаций біло только когда тебя на свалке бьют по башке ну или сознание теряешь от віброса, да и то єто условная анимация
ну еще доктор в тайнике, когда в растяжку лезешь
некоторіе вещи бесят, например лестниці — зачем там отдельно настраивать управление, что значит «взаимодействовать с летсницей»?

Но в целом понравилось, хотя в одном только прологе встретил 1 вілет и 1 лаг неписи (рихтера, или как там его)

Хлопцы поясните за казаков4, вроде уже вышли?
«Битва» («Казаки 4»), на новом движке и с новой графикой . Главной особенностью игры «Казаки 4: Битва» является то, что мы снимаем все ограничения на количество производимых солдат. Теперь вы можете создавать юниты на карте. А почему не было официального громкого релиза, вот ссылка, appfox.ru/...​nline-strategii-kazaki-4

Ну нічого собі! В інтернеті можна замовити розробку онлайн гри online strategy development Cossacks 4 The battle всього за $169230 доларів США у якійсь компанії з Нью-Йорку або замовити те саме у Москві. Питання у тому, хто і кого тут намагається обманути.

Сайт appfox ru і сайт crocoapps com схоже на шахрайство. Я зміг знайти в інтернеті декілька матюків у сторону appfox ru на сайтах, що пов’язані з розробкою ігор і фрілансом; сайт appfox ru і його представників включено до дошок ганьби; appfox ru звинувачують у шахрайстві, підкупу людей і фальсифікуванні відгуків; appfox ru звинувачують у обмані клієнтів; appfox ru звинувачують у обмані співробітників, тобто наймають фрілансерів і не платять їм обіцяних грошей. Ці свідчення переказані з відкритих джерел з інтернету, що вдалося знайти переважно російською мовою.

Мене вразило, наскільки далеко вони зайшли. Навіть документальний фільм зняли про себе вони. Це настільки безсоромні шахраї з Москви, котрі готові підкупляти людей, брехати про те що неначе вони приймали участь у розробці сотень різних ігор і навіть вигадати гру, якої не існує. Козаки 4: Битва. Гри не існує.

Хотел купить себе второго сталкера, но не стал.
Оказалось, ребёнок купил его чуть ли не полгода назад
сидим теперь ждём и на 1d20 выбрасываем кто будет играть первым

Я правильно розумію що на Xbox не буде української озвучки? Немає в списку взагалі.

Думаю має бути, інакше це буде тупо.

Подивимось. Поки що в американському сторі в описі гри є лише англійська як мова озвучки і список з 15 мов субтитрів, серед яких є свинособача і немає української.

Наскільки знаю — на консолях вже таке є\бувало що українська не вказана але вона у грі є. Що до свинособачої — це соромно повинно бути майкам, але там така корпоративна махіна що за усім не услідкують..

Щойно перевірив, у Alan Wake 2 також не вказано що є українська мова, але судячи з роликів, на xbox вона точно є. Також і з A Plague Tale: Requiem.

Українська мова на Xbox є. Російської немає ні в якому вигляді. То сране мікрософт не потрудилось обновити опис гри.

Та я думаю у них навіть нема шаблону де у списку буде українська, бо вище писав що навіть у іграх що вийшли вже «давно» не вказано це.

Хлопцы про Казаков 4 кто-то слышал?

Я мрію про Козаки 4 на основі механік Козаків 2.

Да Казаки это легенда жанра, которая требует продолжения с использованием новых технологий, я общался с человеком он хотел переделать игровую механику с использованием частиц. Казаки 2 это, по-моему, хлопцы 2D? У них еще была классная игра Завоевание Америки, но че то она не зашла вроде...

У меня до сих пор диск где то лежит, и казаки и завоевание. У сожалению, cd-rom в компе отсутствует))

Там еще одна стратегия у них была, называлась «Александр», но судьба у нее какая-то мутная была, по-моему, она не взлетела как Казаки!

Маководи, що робити будемо?

Я то знаю, алу куди краще податися і де є? я розраховував на відповідь по типу ці статті:
dev.ua/...​r-2-iaiakshcho-1732184432

Маководи, що робити будемо?

1час плойки в ТЦ — 120 грн будни, 200 грн выходные

Я вирішив підтримати вітчизняного виробника все ж таки віддалено. Boosteroid. А взагалі круто виходить. Буде подвійне вливання капіталу у внутрішні ринки. В гру і в платформу, яка теж наша.

Ну на ПК доведеться почекати ще кілька годин, витративши їх на завантаження 160 гігабайт.
Чомусь GSC вирішили не робити preload(

То є так. Але не на ПК, можна тільки здогадуватись чому..

Тобто ви не бачили «go to sleep samurai»? Тому що чуваки вміють включати гру і ламати її до офіційного релізу і спойлерити за рахунок одних лише файлів

це так не працює, в стімі є можливість переднього завантаження і файли за замовчуванням зашифровані partner.steamgames.com/...​/sdk/uploading#Preloading

Саме так, файли гри захищені шуфруванням.

Підписатись на коментарі