«Нехай не вводять в оману розміри». Розробники показали напад зграї тушканів в S.T.A.L.K.E.R. 2

GSC Game World все активніше знайомить аудиторію зі світом S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl напередодні релізу. Нещодавно українська студія продемонструвала, наскільки жахливим може бути напад зграї тушканів в Зоні. Особливо, якщо у головного героя майже закінчилися патрони.

«Швидкі, хитрі та затято охороняють свою територію: тушкани процвітають у зграях, переважаючи свою здобич швидкістю та чисельністю. Нехай вас не вводять в оману маленькі розміри цих негідників — будьте напоготові, інакше ризикуєте стати їхньою наступною здобиччю», — розповіли розробники.

В ролику можна побачити, як Скіф забрів у якийсь тунель. За рогом він побачив зграю тушканів, які одразу ж кинулися наздоганяти протагоніста. Герой майже одразу забрів у глухий кут, де вороги почали стрибати на нього з противним вереском.

У всесвіті S.T.A.L.K.E.R. 2 тушкани — це мутовані гризуни. Раніше вони були хом’яками або ж щурами. Поодинці такі противники не становлять загрози, але у зграї перетворюються на значну небезпеку.

Нагадаємо, нещодавно директор Microsoft Gaming Філ Спенсер висловився про проєкт GSC. Він заявив, що розробка просувається добре, а після релізу S.T.A.L.K.E.R. 2 може стати улюбленою грою цього року для багатьох людей.

А який, на вашу думку, найстрашніший ворог у S.T.A.L.K.E.R.? Діліться варіантами в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я як вампіра вперше почув то колінами в стіл як довбанув .то всі хто поряд сиділи аж повідбігали ото атмосфера.

Тепер гра по справжньому відчувається як горрор.

В році так 2009 як я вперше проходив тіні чорнобиля, в підземеллі агропрому на мене кровосіся вистрибнув, то я чуть зі стільця не впав)))
Тому, не звикати)

Підписатись на коментарі