Українська гра Unfriendly Friend отримала сторінку в Steam

Добрий день! Хотіла б поділитися дуже гарною новиною — моя друга гра «Unfriendly Friend» нарешті має сторінку в Steam! Знайти її можна за цим посиланням.

Так що ж це за гра?

«Unfriendly Friend» — RPG-гра жахів, де ви граєте за старшокласницю, на ім’я Дакота. Все в житті Дакоти змінюється після того, як вона вирішує піти з друзями дослідити лікарню Святого Милосердя — стару будівлю, покинуту десятки років тому.

Від ваших рішень у грі залежатиме все: хто залишиться живим, хто постраждає, а хто... помре.

Я могла би багато ще розповідати, але в чому сенс, якщо ви самі зможете пограти в демоверсію і дізнатися всі секрети. Демо, до речі, перебуває в активній розробці, тому наступні оновлення стосуватимуться саме його.

Коли буде демо?

На жаль, я не можу назвати точну дату через особливості розробки та можливі складнощі. Але можу впевнено сказати — демо стане доступним взимку 2025 року. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше представити гру та отримати ваш відгук!

Це RPG Maker гра?

Ні, гра розробляється на рушії Godot. Вона матиме вид зверху та інтерактивний геймплей (загадки, інвентар тощо). Що ж, на цьому все. Буду дуже-дуже вдячна за підтримку та за фідбек.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вже дуже чекаю цю гру. Мені подобається такий формат ігор, сподіваюся, там буде багато загадок 🙃

Привіт! Дякую!!! Стараємося зараз над інтерактивом і якраз загадками, оновимо сторінку скоро. Можливо в демо не буде багато їх, але в повний реліз точно вийде більше. Гарного дня!

Цікаво, як ви робили японську локу

В попередній грі з японською локалізацію допомогав nicolith, в цій грі скоріше за все теж.

Підписатись на коментарі