Керівник Microsoft Gaming вважає, що для багатьох користувачів S.T.A.L.K.E.R. 2 стане однією з улюблених ігор року
Філ Спенсер, директор Microsoft Gaming, висловився про близький реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. За його словами, розробка просувається добре. А враховуючи війну та інші складнощі, це взагалі диво, що проєкт дійшов до фінальної фази. На думку керівника, українська гра стане однією з улюблених для багатьох користувачів у цьому році.
Такими думками Спенсер поділився в інтервʼю журналісту Стівену Тотіло, який веде портал Game File. Директор високо оцінив якість шутера GSC Game World.
«Той факт, що гра все ще виходить, просто вражає. Якість гри дійсно дуже висока, і я пишаюся тим, що ми співпрацюємо [з ними], щоб зробити цю гру. Я думаю, що вона увійде до списків улюблених ігор року для багатьох людей», — розповів Спенсер.
За словами керівника, розробка просувається надзвичайно добре. При цьому він відмовився розповісти, чому S.T.A.L.K.E.R. 2 стала консольним ексклюзивом Xbox Series. Спенсер заявив, що не знає деталей угоди, тому не хоче спекулювати.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів