«Неможливо пограти в усе». Творець Yakuza вважає, що ера проєктів, де акцент робиться на масштабі, добігає кінця
Тошіхіро Нагоші прославився як творець Yakuza та колишній керівник Ryu Ga Gotoku. Зараз він очолює власну команду Nagoshi Studio. Нещодавно фахівець поділився думками про масштаби ігор. Директор вважає, що ера проєктів, де головне це розмір, добігає кінця.
Нагоші поспілкувався з японським виданням Famitsu. За його словами, користувачі починають зміщувати увагу на елементи, які роблять проєкт приємним. А масштаби, тривалість та складність поступово втрачають свою важливість.
«Я хочу створити гру, в яку буде цікаво грати, але не надто складно. Якщо брати до уваги закордонні ігри, то їх так багато, що неможливо пограти в усі», — розповів Нагоші.
Керівник додав, що кількість масштабних проєктів продовжує зростати. Проте скоро це зміниться, адже таких релізів стало занадто багато.
«Дивлячись на ситуацію, я думаю, що кількість консольних ігор для широкого загалу ентузіастів є дещо надмірною. Все ще виходить багато ігор, які можуть похвалитися великими розмірами, але я думаю, що ера ігор, де масштаб є основним фактором продажу, добігає кінця», — продовжив Нагоші.
Зараз команда керівника роздумує над розміром свого майбутнього проєкту, який розробляється в партнерстві з NetEase Games. Студія готується перейти у фазу повноцінної розробки.
«Незабаром ми повинні увійти в фазу масового виробництва асетів, тому настав час визначитися з остаточною оцінкою обсягу, але я все ще думаю про те, чи дійсно він достатньо хороший. Звичайно, у нас є карта, але поточна версія дуже велика, можливо, навіть занадто велика», — поділився Нагоші.
Спочатку Nagoshi Studio створила велику мапу з дорогами та автомагістралями. Проте зараз команда зменшує її в пошуках правильного балансу. Щодо самого проєкту, то Нагоші розповів, що насильство буде одним з елементів ігроладу в проєкті. Однак при створенні настрою керівник орієнтується на фільми Квентіна Тарантіно, а не жахи чи трилери.
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів