Я не хочу переїжджати до мами. Дайте пораду, як потрапити в геймдев
Почну здалеку, був
Почався майдан, походив на майдан, майдан закінчився. Весна, дівчина, пошук роботи, Порошенко. Працював в офісі, помічником юриста, потім менеджером. Втомився, звільнився.
Про успішний бізнес в 2018-му та неуспішний в 2019-му
В
В 2019 відкрив вуличну кав’ярню, то був (не)успіх. Дякую орендодавцю, що повідомив про початок ремонту, перед кав’ярнею, після якого перенесли зупинки маршруток і потік людей впав зовсім, дякую. Я вигорів.
Ковід та війна
Коли прийшов ковід, я згадав свої підліткові мрії та зрозумів, що відчуваю покликання зі сторони письменства. Я почав писати, спочатку щоденники, потім все — ідеї, бізнес-ідеї, сюжети книг, серіалів, ігор, стартапи, бізнес-плани. Мене понесло.
Почалась війна та депресія, про яку я тоді не здогадувався.
У 2022 році пройшов курси на devtodev. Паралельно були спроби в Unity та C++, хотілось свої прототипи. У мене нічого не виходило і зараз я розумію, що я вже був в депресії і тільки насилував себе цими потугами. Тому влітку
2023 рік був такий важкий, що пам’ять його вирізала. Але я продовжував писати різні штуки. Влітку
То до чого це я
По-перше, приємно познайомитись! По-друге, мені 33, борги ростуть і є великі перспективи знову переїхати до мами.
- Що робити далі?
- Як заявити про себе?
- Як попасти до якогось можливо інді-колективу?
- В мене є десь
4-5 концептів, які я можу оперативно причепурити, але що з ними робити далі? Викладати тут на форумі? Розсилати по студіях? Просити тестові?
Чому саме ігри
Я помітив, що думаючи про ігри, я розкладаю їх на молекули та збираю нове тіло, поки не втомлюсь ускладнювати й тоді я бачу, що витягнув з води частину космольоту, який можна зібрати та полетіти. Тобто про ігри я пишу, не як гравець-мрійник, а скоріше як архітектор-художник. І мені це цікаво. Не скажу, що знайшов своє покликання, але попав вже досить близько.
Мені б хотілось в перспективі бути дотичним до чогось українського і на рівні «Відьмака». Хотілось би бачити свою екранізацію на Netflix, або тираж книг, можливо створити свою студію. Все це так чи інакше пов’язується вузликом «написання-створення». Я трохи втомився писати в стіл (2500 нотаток та 500+ сторінок різного), трохи втомився думати про гроші і мені потрібні поради.
Я розумію, що з мене вийде сценарист, гейм- та наративний-дизайнер.
Дякую! і накидайте порад в коментарях))
Найкращі коментарі пропустити