«Була певна дезінформація». У Kingdom Come: Deliverance II не буде DRM-захисту Denuvo, а творці закликали припинити писати про це

В кінці жовтня навколо Kingdom Come: Deliverance II виник скандал через інформацію щодо Denuvo в грі. Однак розробники з Warhorse Studios лиш зараз прокоментували ситуацію. Вони заявили, що DRM-захисту в майбутній RPG не буде. Сталася певна дезінформація, однак офіційно компанія не анонсувала додавання Denuvo.

Про це повідомив PR Manager Warhorse Тобіас Штольц-Цвіллінг на нещодавньому стримі. За його словами, всередині студії велися певні дискусії щодо DRM-захисту. Однак в публічний простір була донесена неправильна інформація.

«Я можу сказати вам прямо зараз точну ситуацію. Точна ситуація полягає в тому, що в KCD2 не буде Denuvo. У ній взагалі не буде ніякої системи DRM. Ми ніколи цього не підтверджували. Звичайно, були певні дискусії, були певні розбіжності, була певна дезінформація, але врешті-решт ніякого Denuvo не буде взагалі», — сказав Штольц-Цвіллінг.

Читайте також

PR Manager закликав перестати писати про Denuvo під всіма постами Warhorse. Він пропонує рухатися далі й з цього моменту обговорювати саме гру.

«Я б хотів, щоб ви вже закрили цю справу. Припиніть писати під кожним нашим постом, що Denuvo є в грі, тому що це не так. Ми ніколи не анонсували [його]... ми ніколи не говорили, що він буде там. Як я вже казав, невелике непорозуміння... Поховаймо цю річ і ніколи більше не будемо про неї говорити. А ось про що ми можемо поговорити, так це про гру», — підсумував Штольц-Цвіллінг.

Нагадаємо, як ми писали раніше, один з користувачів Reddit отримав лист від служби підтримки Plaion, яка видає Kingdom Come: Deliverance II. В повідомленні було сказано про наявність Denuvo в грі. Це не сподобалося частині аудиторії, а деякі користувачі почали скасовувати передзамовлення.

Як гадаєте, чи є зараз сенс в DRM-захисті, і чи справді піратство — це велика загроза для продажів? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі