Схоже, гра таки готова. Менеджери з комунікацій GSC вже проходять S.T.A.L.K.E.R. 2, а студія показала бонуси за передзамовлення

До релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl лишилося менш як два тижні. Однак деякі члени команди GSC Game World вже проходять довгоочікувану гру.

Йдеться про менеджерів з комунікацій. Один з них під псевдонімом McCulkin опублікував скриншот зі своїм списком друзів на акаунті в Steam. На картинці показано, що команда Commynity Managers проходить S.T.A.L.K.E.R. 2. У списку навіть демонструється, хто в якій локації знаходиться. В переліку були Дикий острів, Затон, Дуга та Сміттєзвалище.

Тим часом в Х представники GSC Game World опублікували бонуси за передзамовлення. Сюди входить костюм «Турист», який дозволить переносити більшу вагу, снайперська гвинтівка «Ветеран», рюкзак «Сталкер» з шевроном ранньої пташки, а також додаткові пісні та байки біля вогнища. Переглянути всі предмети можна на зображенні нижче.

А плануєте грати на релізі чи дочекаєтеся патчів, коли проєкт повністю відполірують? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Планую пограти коли придбаю нову відеокарту.

Скоріш за все пару тижнів треба буде почекати поки найбільші баги пофіксять

Планую пограти коли на пс вийде)

Буду чекати, коли з’явиться на хмарному сервісі. Бо для мене виявилося шоком те, що Сталкер 2 не буде доступна на geforce now. А гру то я придбав, щоб в неї там пограти..........

Звідки ви дізнались, що не буде доступна? Я взагалі чув, що таки буде підтримка хмарних сервісів

Предзамовили вже давно, а грати думаємо десь через місяць після релізу. Навіщо такий поспіх😊

Підписатись на коментарі